Από πολύ μικρή ηλικία είχε αποφασίσει ποιον δρόμο ήθελε να ακολουθήσει η Μαριάννα Κιμούλη, καθώς όπως αποκάλυψε, από μόλις τριών ετών έλεγε στους γονείς της πως θα γίνει ηθοποιός.
Η ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», εξήγησε πως δεν σκέφτηκε ποτέ σοβαρά να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό. Όπως ανέφερε, η υποκριτική είναι ένας ιδιαίτερα έντονος χώρος, ο οποίος μπορεί είτε να γοητεύσει ένα παιδί είτε να το απομακρύνει εντελώς. «Είχα πει ότι θα γίνω ηθοποιός από τριών χρονών.
Δεν άφησα και πολλά περιθώρια στους γονείς μου», δήλωσε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως οι γονείς της τής έδωσαν τον απαραίτητο χώρο ώστε να ανακαλύψει τι πραγματικά ήθελε.
Η ίδια αναφέρθηκε και στην ενηλικίωσή της, η οποία, όπως είπε, ήρθε σταδιακά. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η απόφασή της στα 17 της να φύγει για την Αγγλία, προκειμένου να ζήσει μόνη της και να αρχίσει να στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις.
Παράλληλα, αναγνώρισε πως είχε την τύχη να διαθέτει γονείς που μπορούσαν να τη στηρίξουν οικονομικά στις σπουδές της στο εξωτερικό, κάτι που, όπως τόνισε, δεν είναι αυτονόητο για όλους.
Η Μαριάννα Κιμούλη παραδέχτηκε πως μέχρι σήμερα αισθάνεται τυχερή για την πορεία της, καθώς δεν έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσει κάποια απότομη ή βίαιη ανατροπή στη ζωή της.
