Δημήτρης Παπανώτας για Νίκο Συρίγο: «Στάθηκε χάλια» – Η αιχμηρή αναφορά στον αέρα του Happy Day

1 Min Read

Αιχμηρό σχόλιο για τον Νίκο Συρίγο έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας μέσα από το «Happy Day», με αφορμή την απουσία του δημοσιογράφου από το «Χαμογέλα και Πάλι».

Η αναφορά του Παπανώτα

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Παρασκευής, ο Δημήτρης Παπανώτας αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, σχολιάζοντας με ιδιαίτερα επικριτικό τρόπο τη στάση του Νίκου Συρίγου.

«Στάθηκε χάλια», ανέφερε χαρακτηριστικά, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το ζήτημα που έχει προκύψει.

Στο επίκεντρο η προσωπική ζωή

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία η προσωπική ζωή του Νίκου Συρίγου έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Η απουσία του από την εκπομπή και οι αναφορές που ακολούθησαν έδωσαν νέα διάσταση στην υπόθεση.

Τα σχόλια του Παπανώτα αναμένεται να προκαλέσουν συζήτηση, ενώ το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται και στην πλευρά του Νίκου Συρίγου και στο αν θα επιλέξει να απαντήσει δημόσια.

Share This Article