in ,

CryCry LOLLOL

Δεν πήρε τα λεφτά που ζήτησε από τον ΣΚΑΪ ο Πανόπουλος και έμεινε στον Alpha. Παρασκήνιο…

Υπήρξαν διαπραγματεύσεις επί μακρόν μάλιστα και ας διαψεύδονται. Ο Δημήτρης Πανόπουλος εδώ και καιρό βολιδοσκοπούσε την κατάσταση στην τηλεοπτική αγορά για το επόμενο βήμα του το οποίο τελικά και δεν τόλμησε.

  • Γιατί τα μπάτζετ πάνε παντού προς τα κάτω και έτσι δεν είχε την κατάλληλη οικονομική πρόταση που θα τον έκανε να αφήσει την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Και μπορεί την πρώτη του χρονιά η σχέση με τη Ναταλία να μην ήταν τόσο ομαλή σε επαγγελματικό επίπεδο πάντα αναφέρομαι ωστόσο φέτος όλα κύλησαν απόλυτα καλά.

Ήταν λοιπόν οικονομικής φύσεως οι λόγοι που έψαχνε κάτι άλλο ο πανελίστας, δεν το βρήκε και παρέμεινε στο πόστο του. Βέβαια από την επόμενη σεζόν η κατάσταση στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου θα είναι τελείως διαφορετική.

  • Ο ανταγωνισμός θα αυξηθεί, η τράπουλα θα ξαναμοιραστεί. Όπως γίνεται και σε άλλες ζώνες όπως επιτάσσουν οι κανόνες του υγειούς τηλεοπτικού ανταγωνισμού. Θα δούμε προς το τέλος του καλοκαιριού πως θα διαμορφωθεί το τοπίο.

Με ποιες εκπομπές, ποιους συντελεστές και φυσικά πολλά θα κριθούν και από το περιεχόμενο των εκπομπών. Και αυτό ισχύει για το σύνολο της ελληνικής ψυχαγωγικής τηλεόρασης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

Βίντεο ΤΩΡΑ – Τούμπαρε αυτοκίνητο στην υπόγεια διάβαση του γηπέδου της ΑΕΚ

Αυτό είναι το εντυπωσιακό βίντεο της Πολεμικής Αεροπορίας για τους νέους της Σχολής Ικάρων