in

AngryAngry OMGOMG

Χαϊδάρι ΤΩΡΑ – Συνελήφθη ο φονιάς του οδηγού ταξί (Βίντεο)

Ένας σεσημασμένος ληστής με καταγωγή από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης είναι ο άνθρωπος που τη νύχτα των εκλογών επιτέθηκε σε οδηγό ταξί, τον λήστεψε και στην συνέχεια τον εγκατέλειψε αβοήθητο στην περιοχή του ΚΕΒΟΠ στο Χαϊδάρι με αποτέλεσμα να πεθάνει από τον τρόμο και την ταραχή που βίωσε.

  • Ο ληστής με το ασημένιο πιστόλι συνελήφθη μετά από έρευνα πολλών ημερών καθώς τον πρόδωσε ένα βίντεο που τον δείχνει να κινείται στο Χαϊδάρι λίγα λεπτά μετά την ληστεία και να μετράει τα χρήματα που άρπαξε από τον 50χρονο ταξιτζή. Μάλιστα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής κατάφερε να αποκωδικοποίησει το δρομολόγιο διαφυγής του, να εντοπίσει τα ταξί που χρησιμοποίησε και στη συνέχεια να πάρει καταθέσεις από τους οδηγούς και να ταυτοποιήσει τον δράστη.

Ο ομογενής συνελήφθη μετά από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών σε διαμέρισμα στην Αγία Βαρβάρα, εκεί όπου κατέληξε μετά την ληστεία και το θάνατο του 50χρονου ταξιτζή στο Χαϊδάρι. Μάλιστα στο μπαλκόνι βρέθηκε και το ασημένιο πιστόλι με το οποίο ο ληστής επιτέθηκε και άρπαξε 60 ευρώ από γυναίκα οδηγό ταξί τα ξημερώματα της 26ης Μαΐου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Πλέον αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για ληστεία κατά συρροή από την οποία επήλθε ο θάνατος του 50χρονου, παράνομη οπλοφορία κατ εξακολούθηση και έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Απλησίαστο το σουβλάκι στη Μύκονο – Έφτασε 15 ευρώ (Βιντεο)

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς μας “συστήνει” τη σύζυγό του