in

CryCry OMGOMG

ΑΣΟΕΕ – Συνελήφθη ο αστυνομικός που πυροβόλησε στον αέρα – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη ο αστυνομικός, ο οποίος πυροβόλησε στον αέρα, όταν νεαροί επιτέθηκαν στο περιπολικό στο οποίο επέβαινε, έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Όπως ανακοίνωσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., σε βάρος του σχηματίζεται σχετική ποινική δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Με εντολή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κινούνται άμεσα οι διαδικασίες για την πειθαρχική διερεύνηση του περιστατικού, ενώ παράλληλα εξετάζεται η επιβολή του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος των εμπλεκόμενων αστυνομικών, επισημαίνεται.

Υπογραμμίζεται, παράλληλα, ότι είχε δοθεί σαφής εντολή από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης να μην πραγματοποιούνται διελεύσεις περιπολικών από το σημείο, λόγω της έντασης που επικρατούσε ήδη έξω από την ΑΣΟΕΕ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Ότι δεν έπρεπε να διέλθει από εκεί είναι σίγουρο. Αλλά και να το κατάλαβε κάποια στιγμή δε θα μπορούσε να κάνει όπισθεν στην Πατησίων.
    Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω πως είναι επικίνδυνο να πυροβολείς προς τα πάνω αλλά δεν είναι επικίνδυνο να ρίχνεις πέτρες και καδρονια οριζόντια ενώ ο δρόμος είναι γεμάτος αυτοκίνητα.
    Ο αστυνομικός συνελήφθη μάλιστα. Αυτοί που έριχναν πέτρες την ώρα που ήταν γεμάτος ο δρόμος αυτοκίνητα συνελήφθησαν; Που έκαψαν κάδους συνελήφθηκαν;
    Η ΝΔ βγήκε πριν 4 χρόνια με αίτημα των πολιτών να σταματήσει η αναρχία, να καίγονται εργαζόμενοι,, να συλληφθούν οι μπαχαλακηδες. Η ΝΔ δεν το έκανε σκεφτομενη περισσότερο το πολιτικό κόστος παρά το γενικευμένο κοινωνικό αίτημα. Σίγουρα δεν θα το κάνει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ

Τάσος Γιαννόπουλος – «Δεν υπάρχει λόγος να επικοινωνήσω με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

«Ο γιος μου δεν έχει κάνει τίποτα» λέει η μητέρα του τράπερ που κατηγορείται για βιασμό