in

Αργύρης Παπαργυρόπουλος – «Έχασα πολλά κιλά και δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν έβγαινε η φωνή μου»

“Αν πήγαινα μετά από δυο ώρες… καθάριζα! Θα τελείωνα” ομολογεί ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

  • Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος το τελευταίο διάστημα μίλησε με ειλικρίνεια, την Τετάρτη, όταν και βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Άλλοι πληρώνουν να αδυνατίσουν, εμένα με έκαναν φέτος» τόνισε, αρχικά, με χαμόγελο ο επιχειρηματίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος εξομολογήθηκε πως «έκανα μια απλή εγχείρηση, έκατσα ένα βράδυ μέσα στο νοσοκομείο και την άλλη μέρα πήγα στο σπίτι μου. Για τρεις τέσσερις ημέρες δεν μπορούσα να φάω, έκανα εμετό και ήρθαν κάποιοι φίλου μου εκεί και μου είπαν «τι κάθεσαι;». Πήρα τηλέφωνο τον γιατρό μου, «έλα επάνω» μου είπε και πήγα. Μόλις με είδαν, μου έκαναν μαγνητική και με έβαλαν μέσα στη μία τη νύχτα».

  • «Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα καταλάβει, μου είπαν απλώς ότι το πλέγμα είχε μπλεχτεί με το έντερο. Είδα το κλίμα εκεί βαρύ και σκέφτηκα πως κάτι δεν πάει καλά. Την άλλη ημέρα που ξύπνησα είχα ένα σωληνάκι στη μύτη, ένα σωληνάκι από κάτω, ένα σωληνάκι από τα πλάγια και πέντε ορούς από πάνω μου».

«Αν πήγαινα μετά από δυο ώρες… καθάριζα! Θα τελείωνα, ναι. Μου είπε ο γιατρός την άλλη μέρα πως ήμουν τυχερός. Τώρα είναι όλα καλά αν και φοβάμαι λιγάκι» πρόσθεσε, ακόμα, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος για την περιπέτεια της υγείας του. «Έχασα πολλά κιλά και το καταλάβαινα επειδή δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν έβγαινε η φωνή μου και ακόμα δεν βγαίνει καλά».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ένας 31χρονος που βίασε και έσφαξε μια 37χρονη, πήρε χάρη, πολέμησε στην Ουκρανία και επέστρεψε σπίτι του

Καταγγελίες από Μάριο Πρίαμο για φαγητό και κινητά στο Survivor