in ,

CuteCute

Αποκλειστικό – Προτάθηκε ήδη η «Μάγισσα» στο Netflix

Πρόκειται για την πιο ακριβή παραγωγή (ανά επεισόδιο) της σεζόν που ξεκινά. Και το άγχος του ΑΝΤ1 είναι μεγάλο.

  • Περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ θα κοστίσουν συνολικά τα 50 με 60 επεισόδια της «Μάγισσας» χωρίς ακόμη κανείς να ξέρει εάν το σενάριο είναι δομημένο έτσι ώστε να μπορέσει να «σηκώσει» και έναν δεύτερο κύκλο σε περίπτωση που η σειρά σαρώσει σε τηλεθέαση.

Ακόμη και έτσι όμως να είναι δύσκολα θα καλυφθεί μόνο απ’ τη διαφήμιση και την επιδότηση του ΕΚΟΜΕ το κόστος της σειράς. Σας έγραψα για τη σκέψη που υπήρχε να βγει και η «Μάγισσα» πρώτα στο ΑΝΤ1 + όπως θα γίνει τις «Ψυχοκόρες». Τελικά το σενάριο αυτό απορρίφθηκε.

  • Σύμφωνα με μια τσεκαρισμένη πληροφορία που μου ήρθε χθες το βράδυ χωρίς καν να έχει βγει ακόμη η σειρά στον ΑΝΤ1 η «Μάγισσα» έχει προταθεί στο Netflix και το αισιόδοξο είναι πως υπάρχει ήδη ενδιαφέρον του streaming κολοσσού.

Όχι τυχαία… Είχε συζητηθεί και για τον «Σιωπηλό Δρόμο» των Τσαμπάνη – Καλκόβαλη να πάει η σειρά στο Netflix όμως τελικά κατέληξε στη μεγάλη εταιρία παραγωγής και διανομής Beta Films που τη διένειμε σε πολλές χώρες του εξωτερικού μεταξύ των οποίων και τα κανάλια της οικογένειας Μπερλουσκόνι στην Ιταλία.

Εάν πάντως κλειστεί νωρίς συμφωνία με το Netflix σύντομα θα πάρει πράσινο φως και δεύτερος κύκλος για τη «Μάγισσα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Το διεθνές κοινό δεν βλέπει τέτοια πράγματα και προτιμά αμερικανικές παραγωγές. Ας το χωνέψουν, επιτέλους! Η μεγαλομανία τους θυμίζει τις προσπάθειες Βανδή, Βίσση, Ρουβά, Παπαρίζου, Φουρεράι για “διεθνή καριέρα” (και την προπαγάνδα για να μας πείσουν ότι ο κόσμος στο εξωτερικό τούς λατρεύει).

Νεκρή η Μαρία Ψαθά… η κόρη του θεατρικού συγγραφέα Δημήτρη Ψαθά…

Η απόλυτη ξεφτίλα – Ένταση και νεύρα στην κηδεία του Χρυσουλάκη