in

OMGOMG

Αποκάλυψη – Έκαναν ερωτικά όργια στο σταθμαρχείο της Λάρισας. Λίγες ημέρες πριν από την τραγωδία στα Τέμπη

Σε… ροζ φωλιά είχε μετατραπεί το δεύτερο σταθμαρχείο της Λάρισας, όπου εκτυλίσσονταν ερωτικά όργια μέχρι και λίγες ημέρες πριν από την τραγωδία στα Τέμπη.

  • Εργαζόμενοι του ΟΣΕ φαίνεται πως ικανοποιούσαν τις σεξουαλικές ορέξεις τους κατά τη διάρκεια των βαρδιών τους όχι στο κεντρικό σταθμαρχείο Λάρισας, αλλά στο δεύτερο, που βρίσκεται στο Μεζούρλο, κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου της ΑΕΛ. Το απομονωμένο δεύτερο σταθμαρχείο της Λάρισας είχε μετατραπεί σε «βίλα των οργίων» για εργαζομένους στον ΟΣΕ, μεταξύ των οποίων και σταθμάρχες. Σε ένα από αυτά τα όργια φέρεται ότι συμμετείχε όμορφη εργαζομένη του οργανισμού, ένας σταθμάρχης και δύο χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι του ΟΣΕ.

Το ερωτικό… κουαρτέτο διέρρευσε από στόμα σε στόμα, φτάνοντας ως φήμη ακόμα και σε διευθυντικά στελέχη του οργανισμού στη Λάρισα. Μπροστά στη διαπόμπευσή της, η όμορφη υπάλληλος του ΟΣΕ που φέρεται ότι «πρωταγωνίστησε στα σεξουαλικά όργια» κατέθεσε μήνυση και αγωγή σε βάρος των συναδέλφων της, σε μια προσπάθεια να διαψεύσει τις φήμες για τις περιπτύξεις τους. Στη συνέχεια αλληλομηνύθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι. Η αγωγή έφτασε στο Πρωτοδικείο Λάρισας και δικάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο, έναν μήνα πριν από τη φονική σύγκρουση των τρένων, ενώ εκκρεμεί η έκδοση της απόφασης.

  • Την υπόθεση έφερε στο φως ο δικηγόρος Λάρισας Γιώργος Μπαρτζώκης, συνήγορος πολυτραυματία επιβάτη στη μοιραία αμαξοστοιχία, με αίτηση που κατέθεσε χθες στον εφέτη ανακριτή που χειρίζεται τη δικογραφία για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

«Κάναμε μια αναφορά-καταγγελία προς τον ανακριτή για τις συνθήκες του δυστυχήματος των Τεμπών, όπου του δώσαμε πληροφορίες για κάποιες εκατέρωθεν μηνύσεις και αγωγές που έγιναν μεταξύ υπαλλήλων του ΟΣΕ Λάρισας σχετικά με ερωτικές περιπτύξεις τους εντός σταθμαρχείου Λάρισας και ειδικότερα του σταθμαρχείου Μεζούρλο. Αυτές οι αγωγές είχαν συζητηθεί στο Πρωτοδικείο Λάρισας τον Ιανουάριο του 2023, ακριβώς έναν μήνα πριν από το δυστύχημα των Τεμπών, όπου μέσα σε αυτές τις αγωγές περιγράφονται προφανώς η ακαταστασία των σταθμαρχών και των υπαλλήλων, οι ερωτικές περιπτύξεις τους, γιατί μάλωσαν μεταξύ τους για να γίνουν οι αγωγές και να τις δημοσιοποιήσουν. Αυτό το παρακολούθησαν διάφοροι εντολείς μου σε δημόσια συνεδρίαση και μου το κατήγγειλαν» δήλωσε ο κ. Μπαρτζώκης στην «Espresso». Στην αναφορά του καλεί τον ανακριτή «να ζητήσει να έρθει σε γνώση του το υλικό της δημόσιας συνεδρίασης του Πρωτοδικείου Λάρισας που εμπλέκει τους σταθμάρχες αυτούς».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Υπήρχαν πολλές προειδοποιήσεις και διαμαρτυρίες από τους συνδικαλιστές για πιθανό δυστύχημα.
    Μέχρι και γραπτώς. Το θέμα είναι ποιοι έβαλαν κάποιους ανεύθυνους να εργάζονται ως βύσματα, γιατί δεν
    τους ήλεγχαν και γιατί αγνόησαν τις προειδοποιήσεις. Δεν άφηναν ούτε απεργίες να γίνονται ώστε να
    ακουστούν τα παράπονα των συνδικαλιστών για να διορθωθούν τα λάθη, με συνέπεια να έχουμε τα γνωστά
    τραγικά αποτελέσματα.

Titan – Συγκλονίζει η θεία του 19χρονου. «Το έκανε ως δώρο για τη Γιορτή του Πατέρα, ήταν τρομοκρατημένος»

Φονικό στην ΚΩ – Η μακάβρια αποκάλυψη για το άψυχο κορμί της Αναστάζια