in ,

CryCry LOLLOL

Από μηδενική βάση οι ανανέωσεις όλων των εκπομπών στο Open. Τι γίνεται με τον «Έρωτα Φυγά»…

Πολύ ρευστή η κατάσταση στο Open, μεγάλη αγωνία ανάμεσα στους εργαζόμενους.

  • Η Χρύσα Μασούρου ήδη αποτελεί παρελθόν από τη διεύθυνση προγράμματος του σταθμού όμως ο Λάτσιος παρά τις φήμες μένει. Και ουσιαστικά θα πάρει εκείνος τις αποφάσεις για το νέο πρόγραμμα.

Μπάτζετ για την επόμενη σεζόν δεν έχει ακόμη βγει την ώρα που τα άλλα κανάλια έχουν ολοκληρώσει σχεδόν το «χτίσιμο» του προγράμματός τους για την επόμενη σεζόν. Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει καμία διάθεση από την ιδιοκτησία του Open για πρωταθλητισμό απομένει όμως να ξεκαθαρίσουν συνολικά οι προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη για την επόμενη μέρα στο κανάλι του.

  • Οι εκπομπές όλες θα εξεταστούν από μηδενική βάση: Και αναφέρομαι μόνο στις δύο πρωινές καθώς όλες σχεδόν οι υπόλοιπες αποτελούν ήδη παρελθόν. Ένα από τα θέματα που απασχολεί έντονα του κανάλι είναι αυτό του «Έρωτα Φυγά».

Όσον κι αν φαίνεται απίστευτο καθώς η σειρά σημειώνει τριπλάσιο ποσοστό σε σχέση με τον μέσο όρο του καναλιού ακόμη δεν έχει δοθεί το επίσημο «οκ» για ανανέωση. Ωστόσο στους «Αργοναύτες» την εταιρία παραγωγής της σειράς δεν υπάρχει ανησυχία.

  • Και αυτό γιατί εάν τελικά δεν συνεχίσει ο «Έρωτας Φυγάς» στο Open υπάρχει πρόταση να μετακομίσει από την επόμενη σεζόν σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Και αυτό εάν τελικά συμβεί θα είναι για πρώτη φορά στην Ελληνική τηλεόραση.

Παρολίγον να συμβεί πριν κάποια χρόνια με μετακόμιση των «Βασιλιάδων» από το Mega που αντιμετώπιζε τότε σοβαρά οικονομικά προβλήματα στον ΑΝΤ1 αλλά τελικά δεν συνέβη ποτέ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Απο οσο καταλαβαινω η Μασουρου πληρωσε την ανικανοτητα του Λατσιου ο οποιος περιμενει να παρει συνταξη και δεν πολυενδιαφερεται, ο οποιος ομως παρασκηνιακα της εριξε ολες την εθυνες για τις δικες του αποτυχιες. Γιατι ο Μπεζος , ο Γεωργαντας , ο Περρης ηταν σιγουρα δικα του βυσματα και επιλογες. Απο την αλλη το οπεν δεν δινει χρηματα , γιατι ειναι σε κατασταση αναμονης ωστε να πουληθει μεχρι να βρεθει ο καταλληλος αγοραστης . Ο Λατσιος προς το παρον μεγαλωνει την κοιλια του και ο μισθος πεφτει , ως καλος δημοσιος υπαλληλος που ειναι

«Μαύρο Ρόδο» – Η εμφάνιση έκπληξη της Μεταξά. Έτσι την υποδέχτηκε το κοινό

Αυτοί είναι οι δύο αστυνομικοί που συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών – Ο τρόπος δράσης τους. Πού υπηρετούσαν