in

Αντρέας Μικρούτσικος: «Στην Κατερίνα Καινούργιου βγάζω το καπέλο γιατί δεν βάζει τίποτα κάτω από το χαλί»

Στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, μίλησε ο Αντρέας Μικρούτσικος και αναφέρθηκε τόσο στην έντονη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου όσο και για τον ντόρο που έκαναν οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

«Υπάρχουν και συνεργασίες που στον αέρα είμαστε αγαπημένοι και όταν πάμε για διαφημιστικά βριζόμαστε. Εδώ είναι πραγματικό και της βγάζω το καπέλο γιατί δεν καλύπτει, δεν κρύβει και δεν κουκουλώνει τίποτα. Δεν βάζει κάτω από το χαλί τα θέματά της και εφόσον αναδεικνύονται ο κόσμος έχει από εμάς μια ειλικρινή θέση, στάση και αντίληψη των πραγμάτων.

Σε μια εκδήλωση που γινόταν για τον Τσιτσάνη να βλέπει τον άλλον να διεκδικεί κάτι, θέλησε να μιλήσει για την παθογένεια της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν είχε κάτι με εσένα προσωπικά. Αν εσύ του έβαζες το μικρόφωνο στη μύτη συνέχεια θα μπορούσε να το κάνει προσωπικό. Μίλησε για την παθογένεια της τηλεόρασης, τι έργο επιτελείται. Εκεί στόχευσε ο Γιώργος, το είπε ωμά και βγήκε όλη η τηλεόραση να στηρίξει το σπίτι της. Υπήρξαν κάποιοι που δεν είπαμε ότι “είναι το σπίτι μας”. Αν το αγαπάμε πραγματικά πρέπει να κάνουμε κριτική και όχι να κουκουλώνουμε το πρόβλημα.

Αυτή η συνάντηση ήταν επειδή πήγα στο Όλα για την υγεία που γράφεται στο στούντιο που είναι τα παιδιά, αγκαλιαστήκαμε και βγάλαμε μια φωτογραφία. Αυτό το να γράφεται με την εγκυρότητα της δημοσιογραφικής πένας ότι έχω μιλήσει, έχω κανονίσει, ότι έχω κάνει είναι από αστείο, χιούμορ έως παραχάραξη του τι πραγματικά συμβαίνει.

Η εκπομπή είναι καταπληκτική, ξεκινάει από τη Ναταλία. Μου αρέσει η εκπομπή αλλά έχω μια αντίρρηση γιατί πιστεύω σε αυτά τα παιδιά. Καλύτερα γίνεται και θα το κάνετε εσείς του Καλύτερα δε γίνεται».

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πρώτη η Κουτσελίνη χθες με nassosblog και το ρεπορτάζ για την δολοφονία στο Μεσολόγγι

Κρατερός Κατσούλης – «Έχω εκφράσει την πρόθεσή μου να παρουσιάσω το Deal»