in

Αλίνα Κωτσοβούλου – «Δεν έχουμε καταλάβει αν ο ”Σασμός” συνεχιστεί τρίτη σεζόν»

«Ο Σασμός είναι μία μεγάλη επιτυχία την οποία την απολαμβάναμε, ένα μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη που διασκευάστηκε από μία ομάδα σεναριογράφων και είναι μία πολύ καλή συγκυρία για μένα που με επέλεξαν ο Κώστας Κωστόπουλος και η Μιράντα Ρωσταντή στο κάστινγκ. Είναι μία οικογενειακή σειρά βεντέτας κρητικής που μου έδωσαν έναν ρόλο που… δεν είμαι εγώ! Δεν είμαι η Άννα Αγγελάκη. Έχω κάποια στοιχεία, είμαι υπέρ της οικογένειας, είμαι συγκαταβατική και συμβιβαστική αν ο άλλος δίπλα μου είναι πολύ έντονος αλλά δεν είμαι για πολύ καιρό. Η Άννα είναι καλά, σε αυτή τη χρονιά είναι καλύτερα από πέρσι έχοντας αρχίσει να διεκδικεί τα δίκια της και τώρα είχε έρθει σε πολύ μεγάλη σύγκρουση με τον άντρα της και έφυγε από το σπίτι. Δεν χωρίσαμε αλλά μου ζήτησε να τον συγχωρήσω, δηλαδή είναι σημαντικό ότι διεκδίκησε τη θέση στην οικογένεια της και δεν είναι απλά η μάνα των παιδιών ή η σερβιτόρα στο καφενείο», είπε αρχικά η Αλίνα Κωτσοβούλου, μιλώντας το βράδυ της Κυριακής στο Open για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός».

  • Και συνέχισε: «Το σενάριο ακολουθεί και τη ζωή μας. Να δείξουμε δηλαδή κάποιες πτυχές κάποιων ανθρώπων και πως εξελίσσονται και αυτά μέσα από τα πράγματα που γίνονται. Στο χωριό αυτό έχουν γίνει 1000 φόνοι, έχουν γίνει πολλά δύσκολα πράγματα που δεν μας συμβαίνουν στη δική μας καθημερινότητα αν και ακούσαμε για γυναικοκτονίες πολλές ειδικά μέσα στην καραντίνα δυστυχώς».

Για το αν θα συνεχιστεί ο «Σασμός» και τη νέα τηλεοπτική σεζόν, απάντησε: «Δεν έχουμε καταλάβει αν ο Σασμός συνεχιστεί τρίτη σεζόν. Δεν το ξέρουμε. Αυτό που μας συμβαίνει είναι ότι εμείς σαν ηθοποιοί, η ομάδα, έχουμε δέσει μεταξύ μας και υπάρχει οικειότητα, εμπιστοσύνη και μία τριβή με τα καλά και τα κακά. Λες, όμως, τώρα αχ και που να πάω αλλού; Από την άλλη καταλαβαίνω πως υπάρχει και φθορά. Δηλαδή ο άλλος λέει «ας τελειώνουμε». Νομίζω πως ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση και δεν το λέω για να μην δώσω spoiler. Δεν το γνωρίζω πραγματικά. Από την άλλη και μία ανανέωση κακό δεν κάνει, μία αλλαγή. Δηλαδή είμαι ανοιχτή και σε μία αλλαγή και, αν αποφασιστεί να μην συνεχιστεί, δεν πειράζει».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Δεν περίμενα να κρύψει πράγματα στην δίκη. Αυτή, η Μακρυπούλια και η Σχίζα έκρυψαν πράγματα.
    Η Ματίκα και ο Χαλκιάς είπαν αλήθεια. Δεν είχαν συνεργασία σ’ εκείνη την παράσταση με τον Φ.
    Οι άλλες δύο ναι.

Με χειροπέδες η Βουλγάρα που εξαπάτησε 84χρονη στην Άρτα. Της πήρε 10.000 ευρώ

Νίκος Ξανθόπουλος – Η πολιτική κηδεία και η επιθυμία της οικογένειας