in

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- «Από μικρή ήθελα να γίνω μαμά, αγορομάνα κιόλας»

«Είναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου ως τώρα. Είναι μία διαδικασία που κράτησε περίπου 12 μέρες, ήθελε μία οργάνωση με συγκεκριμένες ώρες για τα φάρμακα και την αγωγή. Ψυχολογικά είχα διακυμάνσεις, γιατί είναι ορμόνες αυτά τα φάρμακα, αλλά ξέρεις ότι είναι για καλό, οπότε προχωράς. Όσο νωρίτερα το κάνεις, τόσο καλύτερα, από τη στιγμή που το έχεις στο μυαλό σου και δεν έχεις συγκεκριμένο σύντροφο με τον οποίο θα κάνεις παιδιά. Από τα 31 έως τα 35 είναι η ιδανική ηλικία, είναι πιο ποιοτικά τα ωάρια. Από μικρή ήθελα πολύ να γίνω μαμά, αγορομάνα κιόλας. Αυτό που μπορούσα να κάνω από την πλευρά μου το έκανα», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μιλώντας στην κάμερα της «Super Κατερίνα» για την κρυοσυντήρηση ωαρίων που έκανε πρόσφατα.

Και συνέχισε: «Έχω το θετικό ότι από τη στιγμή που επιλέξω να γίνω μητέρα, θα μπορέσω να το κάνω με τον κατάλληλο σύντροφο. Πιστεύω βέβαια ότι είμαστε ικανές για όλα και να γίνουμε single μαμάδες. Από την άλλη βέβαια, είναι σίγουρα καλύτερα όταν είσαι με το σύντροφό σου και πατέρα των παιδιών σου».

Για το περιστατικό με τα λουλούδια στα μπουζούκια, δήλωσε: «Είθισται στα μπουζούκια να πετάνε λουλούδια. Τι θέλετε να πετάξουν; Καρέκλες και τραπέζια; Μ’ αρέσουν οι κινήσεις θαυμασμού, να βλέπω άντρες να είναι εκδηλωτικοί. Δεν ήταν σύντροφός μου ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ήταν απλά ένας θαυμαστής και επικροτώ τέτοιες κινήσεις».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Black out στην Άρτα, στο σκοτάδι η μισή πόλη

Μαρία Αλιφέρη – «Έχω «γονατίσει» δέκα φορές, έχω περάσει πάρα πολλά»