Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στη Λάρισα, με το ποδόσφαιρο να περνά σε δεύτερη μοίρα και τη βία να παίρνει τη θέση του αθλητισμού!
Όλα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Δήμητρας Γιάννουλης με την Αναγέννηση Ευαγγελισμού, για τη Β’ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η ένταση ξεκίνησε στο 38ο λεπτό, έπειτα από διαφωνία για ένα φάουλ.
Η κόκκινη κάρτα που ακολούθησε φαίνεται πως ήταν η σπίθα που άναψε τη φωτιά. Δύο ποδοσφαιριστές έχασαν τον έλεγχο, πιάστηκαν στα χέρια και άρχισαν να ανταλλάσσουν γροθιές, μετατρέποντας τον αγωνιστικό χώρο σε σκηνικό συμπλοκής. Η κατάσταση ξέφυγε, με έναν παίκτη της Αναγέννησης Ευαγγελισμού να τραυματίζεται στο κεφάλι και να αιμορραγεί.
Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία μέσα από το γήπεδο και τον μετέφερε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Στο σημείο έφτασαν και δύο περιπολικά της Αστυνομίας, προκειμένου να αποτραπεί περαιτέρω ένταση.
Το αποτέλεσμα; Ο αγώνας διακόπηκε οριστικά και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βρέθηκε ξανά αντιμέτωπο με εικόνες που δεν έχουν καμία θέση στα γήπεδα.
