in

OMGOMG

Αγκίστρι – Σοκάρει μαρτυρία για τον 14χρονο που ακρωτηριάστηκε από κροτίδα

Σοβαρό ατύχημα στο Αγκίστρι το βράδυ της Ανάστασης με ένα 14χρονο παιδί να τραυματίζεται σοβαρά από κροτίδα. Ο ανήλικος κάνει Πάσχα σε νοσοκομείο με τους γιατρούς να παρακολουθούν την πορεία της υγείας του…Μια παρέα αποφάσισε να «παίξει» στο Αγκίστρι με βαρελότα του εμπορίου, με την κατάληξη για ένα 14χρονο παιδί να είναι τραγική. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο και οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν 4 δάχτυλα από το αριστερό του χέρι. Αιτία μια κροτίδα που έσκασε στα χέρια του, πριν προλάβει να την πετάξει στο έδαφος.
  • Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού ο 14χρονος από το Αγκίστρι, που λίγο μετά την Ανάσταση τραυματίστηκε από κροτίδα, φέρει τραύματα στο αριστερό του χέρι.

«Το αριστερό του χέρι έχει ορισμένα τραύματα τα οποία ελπίζουμε να επουλωθουν στην πορεία. Τα παιδιά μεταξύ τους χρησιμοποίησαν τα βαρελότα του εμπορίου και ένα από αυτά έσκασε και έγινε αυτό που έγινε» τονίζει στο newsit.

Το περιστατικό έγινε στο Μεγαλοχωρι, γύρω στα 200 μέτρα από την εκκλησία λέει ο Γιάννης Αθανασίου, δήμαρχος Αγκιστρίου.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία», όπου και νοσηλεύεται. Το παιδί υπέστη πολλαπλά εγκαύματα από κροτίδα και ακρωτηριασμό τεσσάρων δακτύλων του αριστερού του χεριού.

Τραυματισμοί το βράδυ της Ανάστασης

Στο Νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» μεταφέρθηκε τα ξημερώματα μετά από αεροδιακομιδή και ένα 13χρονο αγόρι από τη Σύμη, το οποίο υπέστη μερικό ακρωτηριασμό δαχτύλων στο δεξί χέρι και τραύμα στο πρόσωπο από κροτίδα. Ο 13χρονος εισήχθη στην πλαστική χειρουργική και αναμένεται να χειρουργηθεί τις επόμενες ώρες.

Με εγκαύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου το βράδυ της Ανάστασης ένα κοριτσάκι 7 χρονών. Το κοριτσάκι τραυματίστηκε από βεγγαλικό στο χωριό Μαλώνα.

Στο Λεωνίδιο σημειώθηκαν 4 τραυματισμοί από κροτίδα, με 3 άντρες να παραμένουν σε νοσοκομεία και την κατάσταση του ενός να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Στην Πύλο τραυματίστηκε ένα 8χρονο παιδί από κροτίδα που έσκασε στα χέρια του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

Μοσχάτο ΤΩΡΑ – Χειροπέδες σε 21χρονο με εκρηκτικά

Πήραν φωτιά τα μαλλιά της Ξενογιαννακοπούλου από την λαμπάδα – Την έσωσε ο παπάς