in ,

CuteCute

Αυτή είναι η αλήθεια για τον Στάνκογλου που κανείς δεν μπορεί να πει…ακόμα!

Χαμός έχει γίνει από την αρχή της εβδομάδας με την νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου. Οι φήμες λένε πως είναι παρουσιάστρια κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι η Σίσσυ Χρηστίδου με την παρουσιάστρια βέβαια να το διαψεύδει.

 

  • Ο ίδιος κάνει δηλώσεις τονίζοντας πως δεν έχει ιδέα για το τι λένε και πως είναι μόνος, ή αλήθεια όμως είναι άλλη. Ναι… ο Γιάννης είναι ερωτευμένος. Και πολύ μάλιστα. Και αυτός είναι και ο λόγος που ήθελε να γίνει γνωστό πριν από λίγο καιρό το διαζύγιο του.

 

Για να προστατεύσει και την πρώην σύζυγό του και το παιδί τους. Και μαγκιά του. Ως ελεύθερος λοιπόν μπορεί να ερωτευτεί ξανά κι αυτό έκανε. Όσο για την αγαπημένη του;

 

  • Είναι από το χώρο της σόουμπιζ και γι’ αυτό το λόγο κρατά σιγή ιχθύος  τόσο ο ηθοποιός όσο και εκείνη. Άλλωστε και ο ίδιος μας έχει δείξει πως δεν κάνει επιπολαιότητές στην  προσωπική του ζωή γι’ αυτό και δεν του αρέσει να κρεμιέται στα μανταλάκια.

 

Όταν νιώσει έτοιμος και αν και οι δύο θεωρήσουν ότι είναι κάτι σοβαρό για να το ανακοινώσουν, τότε αυτό θα συμβεί. Μέχρι τότε θα αρνείται τα πάντα.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Εξιτήριο για Παλαιστίνιο φοιτητή που πυροβολήθηκε και έμεινε παράλυτος

Τροχαίο ατύχημα στο ύψος του Κολλεγίου Αθηνών στο Ψυχικό