in

CryCry OMGOMG

Αυτή είναι η 14χρονη που αυτoκτόvησε στο σχολείο – Την βρήκε η καθαρίστρια

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν επαφές μεταξύ ΓΑΔΑ και αμερικανικής πρεσβείας για την έρευνα της υπόθεσης. Από τον φάκελο της έρευνας προκύπτει πως η μαθήτρια είχε παρουσιάσει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν και δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει.

 

  • Μέχρι στιγμής δεν προκύπτει ότι η νεαρή κοπέλα άφησε κάποιο σημείωμα, με τις Αρχές να ερευνούν τις συνθήκες θανάτου της. Λαμβάνονται καταθέσεις από οικογενειακό, σχολικό και φιλικό περιβάλλον.

 

Οι γονείς της είναι Αμερικανοί πολίτες, υψηλόβαθμα στελέχη της πρεσβείας των ΗΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες μετέβησαν σε νοσοκομείο και έλαβαν ψυχολογική υποστήριξη.

 

  • Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το μεσημέρι της Παρασκευής, εν ώρα μαθήματος η 14χρονη, αμερικανικής καταγωγής, πήδηξε από τον 3ο όροφο του American Community Schools of Athens.

 

Την εντόπισε μια καθαρίστρια του κολλεγίου. Οι καθηγητές κράτησαν τα παιδιά στις αίθουσες μέχρι να έρθουν οι γονείς τους, για να μην γίνουν μάρτυρες του σοκαριστικού γεγονότος.

 

Η 15χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου της έγινε πολύωρη προσπάθεια ανάνηψης από τους γιατρούς αλλά δυστυχώς, δεν τα κατάφεραν να ην επαναφέρουν στην ζωή. 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οργή στα Γρεβενά – Άγρια κακοποίηση σκύλου στην Δεσκάτη (Βίντεο)

Βουτιά στο παρελθόν: Ο κύκλος των χαμένων στελεχών του Open. Ποιοι πήγαν, πήραν και απήλθαν…