Μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά απόψε για την ΑΕΚ, που υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε μια αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον και υψηλές απαιτήσεις.
Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 19:45, με την Ένωση να θέλει να κοιτάξει στα μάτια ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.
Ο Μάρκο Νίκολιτς έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της αναμέτρησης, ζητώντας από τους παίκτες του ενέργεια, συγκέντρωση και προσωπικότητα, αλλά και από τον κόσμο να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που θα μείνει αξέχαστη.
«Αυτό το γήπεδο έχει μαγεία. Να προκαλέσουμε αυτή τη μαγεία να βγει με τη στάση μας και να βάλουμε φωτιά στις εξέδρες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τεχνικός.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Ρεάλ και αποτελεί σημαντικό επιθετικό όπλο της ΑΕΚ.
Στην απέναντι πλευρά, ο Ζοσέ Μουρίνιο αναγνώρισε τη δύναμη της Ένωσης στην έδρα της, τονίζοντας πως η ομάδα του χρειάζεται τους βαθμούς και οφείλει να αντιμετωπίσει σοβαρά την αναμέτρηση. Η Νέα Φιλαδέλφεια ετοιμάζεται για μια βραδιά υψηλών απαιτήσεων.
