Ανακατατάξεις στη μάχη της πρωινής ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, με τους «Αταίριαστους» να κάνουν την κίνηση της ημέρας και να ανεβαίνουν στη δεύτερη θέση, αφήνοντας πίσω τους τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία υποχώρησε στην τρίτη.
- Στην κορυφή παραμένει η Κατερίνα Καινούργιου, διατηρώντας το προβάδισμά της και επιβεβαιώνοντας ότι εξακολουθεί να έχει ισχυρό αποτύπωμα στη ζώνη. Την ίδια ώρα, η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκαν κάτω από τη βάση, σε μια επίδοση που σίγουρα δεν προκαλεί χαμόγελα στα αντίστοιχα επιτελεία.
Και εδώ αρχίζει το πραγματικό ενδιαφέρον. Στα πρωινάδικα τα κανάλια επενδύουν πολλά χρήματα, ενώ κάθε μονάδα τηλεθέασης έχει τη δική της εμπορική αξία. Τα νούμερα δεν είναι απλώς ένας πίνακας για εσωτερική κατανάλωση. Είναι το όπλο των εμπορικών τμημάτων για να διαπραγματευτούν ακριβότερα τον διαφημιστικό χρόνο.
- Γι’ αυτό και οι χαμηλές επιδόσεις προκαλούν νεύρα, πιέσεις και δεύτερες σκέψεις. Κανείς δεν θέλει να βλέπει την επένδυσή του να μένει πίσω.
Και όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, μέσα σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, η ενημέρωση αναμένεται να κερδίσει ακόμη περισσότερο έδαφος. Το τηλεοπτικό παιχνίδι αλλάζει και οι ισορροπίες δοκιμάζονται καθημερινά.
Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης παρακάτω.

