Ο Βαγγέλης Τσάπας «σπάει» τη σιωπή του – «Έχω καταθέσει στον εισαγγελέα για τα 5.000 ευρώ»

2 Min Read

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση που έχει προκαλέσει αναταράξεις στο ελληνικό μπάσκετ, μετά τις αποκαλύψεις του Βαγγέλη Τσάπα στην εκπομπή «Live News» του MEGA. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι υπήρξε μέρος του προβλήματος, εξηγώντας πως αποφάσισε να απευθυνθεί στις Αρχές για λόγους εξιλέωσης.

  • «Έχω πάψει να είμαι εκεί από το ’21», ανέφερε, υποστηρίζοντας ότι όσα είδε στη συνέχεια τον οδήγησαν να μιλήσει και να καταθέσει στοιχεία στις αρμόδιες Αρχές.
  • Στις δηλώσεις του έκανε σοβαρούς ισχυρισμούς για τον τρόπο λειτουργίας του χώρου, αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, αλλά και σε πρόσωπα που, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, είχαν ρόλο στις εξελίξεις.

Οι αναφορές αυτές αποτελούν καταγγελίες του ίδιου και δεν συνιστούν αποδεδειγμένα γεγονότα. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν όσα είπε για την υπόθεση της ομάδας του και τα χρήματα που, όπως υποστήριξε, έλαβε. Αναφέρθηκε σε ποσό 100.000 ευρώ, εξηγώντας ότι η ομάδα του δεν είχε τις οικονομικές και γηπεδικές προϋποθέσεις για να αγωνιστεί στην Α1.

Παράλληλα, προχώρησε σε καταγγελίες για τη διαιτησία, υποστηρίζοντας ότι έχει καταθέσει στον εισαγγελέα στοιχεία για συγκεκριμένους αγώνες και ποσά που, όπως ισχυρίστηκε, δόθηκαν ως αντάλλαγμα.

Ο Τσάπας αναφέρθηκε ακόμη σε περιστατικό αγώνα υποδομών στην Καρδίτσα, καταγγέλλοντας ότι εννέα παιδιά δεν μπορούσαν να αγωνιστούν λόγω ζητημάτων με τα δελτία τους. Η υπόθεση βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, με τις καταγγελίες να αναμένεται να αξιολογηθούν από τις αρμόδιες Αρχές.

 

Share This Article