Έρωτας μετ’ εμποδίων και μια μάνα αποφασισμένη να βάλει φρένο! Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Δύο μαύρα πουκάμισα», η Μαρουσώ πιάνει τη Μαρκέλλα με τον Μανούσο και γίνεται έξαλλη.
- Ζητά εξηγήσεις, εκείνος επιχειρεί να βάλει όρια και η κόντρα φουντώνει. Μόνο που η Μαρουσώ έχει και… προτίμηση. Θέλει τον Σήφη κοντά στην κόρη της και ζητά από την Κλειώ να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.
- Ο ίδιος, πάντως, παρότι ερωτευμένος με τη Μαρκέλλα, μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον φίλο του. Δύσκολη θέση και ακόμη δυσκολότερες ισορροπίες. Την ίδια ώρα, η Σοφία παίζει το τελευταίο της χαρτί για να εμποδίσει τον γάμο του Νικήτα με την Ελπίδα: εξαφανίζεται!
Ο Νικήτας την αναζητά με αγωνία, ενώ όταν επιστρέφει, η αντίδραση της Ελπίδας την αιφνιδιάζει. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο Φίλιππος δέχεται τη βοήθεια του Μάρκου, πέφτοντας στην παγίδα του. Παράλληλα, το παρελθόν του Μιχάλη επιστρέφει με εκβιασμούς και ο Άρης αναλαμβάνει ξανά δράση.
Η Μαρκέλλα, φοβισμένη από την προοπτική να εμφανιστεί ο Μιχάλης στην Κρήτη, προσπαθεί με μήνυμα να τον σταματήσει. Εκείνος, όμως, έχει ήδη μπλέξει αλλού για τα καλά. Το κερασάκι; Η Μαρουσώ απαγορεύει στον Μανούσο να ξαναπατήσει σπίτι της. Εκείνος καταλαβαίνει τι σχεδιάζει και αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον Σήφη.
