Εβίτα Μιχαλοπούλου – Φίλιππος Βαρβέρης. Το after-wedding party στο Κεφαλάρι με εφοπλιστές και ισχυρούς

2 Min Read

Μακριά από πολιτικές κόντρες, γκρίνιες και καθημερινά δράματα, το βράδυ του Σαββάτου η κοσμική Αθήνα είχε ραντεβού στο Κεφαλάρι. Αφορμή; Το after-wedding party της Εβίτας Μιχαλοπούλου και του Φίλιππου Βαρβέρη, έναν μήνα μετά τον γάμο τους στη Μύκονο.

  • Αυτή τη φορά, τη γιορτή ανέλαβαν οι γονείς των νεονύμφων, Γκέλυ και Νίκος Βαρβέρης, καθώς και Μαρί Γυπαράκη και Τάσος Μιχαλόπουλος, προσκαλώντας αγαπημένους φίλους σε μια βραδιά που εξελίχθηκε σε κανονικό reunion παλιών γνώριμων προσώπων.

Το ζευγάρι υποδεχόταν χαμογελαστό τους καλεσμένους, εισπράττοντας ευχές για τη νέα κοινή του πορεία. Και κάπως έτσι, οι συγκινήσεις έδωσαν γρήγορα τη θέση τους στο κέφι, στις συζητήσεις και στον χορό. Γιατί κάποιες παρέες έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στις νύχτες της Μυκόνου και όχι μόνο!

  • Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν ο υπουργός Νίκος Παπαθανάσης με τη σύζυγό του, ο εφοπλιστής Πέτρος Πάππας με την Έμυ Λιβανίου, ο Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης, ο Γιάννης Καραγεώργης με τη Σοφία Σωτηράκου-Καραγεώργη, ο Φαίδων Ταμβακάκης, η Αγγελική Νικολούλη, η Βίκυ Παλαιολόγου, η Χριστίνα Μαργέλου, η Ντέλλα Ρούνικ και πολλοί ακόμη φίλοι των δύο οικογενειών.

Με καλό φαγητό, προσεγμένο σέρβις και διάθεση στα ύψη, η βραδιά είχε όλα όσα χρειάζεται ένα πετυχημένο γλέντι. Ο επίλογος γράφτηκε στην πίστα, με τον χορό να συνεχίζεται μέχρι τις τρεις τα ξημερώματα!

 

 

 

 

 

 

 

Share This Article