Ξεσπά ο πατέρας του Μαζωνάκη – «Να μπουν φυλακή και να μην ξαναβγούν»

1 Min Read

Συγκλονίζει ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος μίλησε για την απώλεια του γιου του και δεν έκρυψε την οργή του για όσα έχουν αποκαλυφθεί σχετικά με τις τελευταίες στιγμές του τραγουδιστή.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News, ο πατέρας του δημοφιλούς καλλιτέχνη αναφέρθηκε στους γιατρούς του ιατρικού κέντρου όπου βρισκόταν ο Γιώργος Μαζωνάκης πριν χάσει τη ζωή του, εκφράζοντας με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο την άποψή του για τις ευθύνες που ενδέχεται να υπάρχουν.

«Αυτοί πρέπει να μπουν φυλακή και να μην ξαναβγούν ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά, σε μια δήλωση που αποτυπώνει την ένταση της οργής και του πόνου που βιώνει η οικογένεια.

Παράλληλα, ο πατέρας του τραγουδιστή στάθηκε και στον φόβο ότι μπορεί να υπάρξουν και άλλοι άνθρωποι που θα βρεθούν σε ανάλογη κατάσταση. «Πόσους ακόμη θα σώσει ο Γιώργος με τον θάνατό του; Εμάς ποιος θα μας βοηθήσει;», είπε με εμφανή συγκίνηση.

Η υπόθεση παραμένει στο επίκεντρο των ερευνών, με τις Αρχές να εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης και τις ενδεχόμενες ευθύνες των εμπλεκομένων. Η οικογένεια περιμένει πλέον απαντήσεις από τη Δικαιοσύνη.

 

Share This Article