Η Χρυσηίδα Δημουλίδου μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για τη σχέση της με το αναγνωστικό κοινό, παραδεχόμενη πως η πορεία της συνοδεύτηκε τόσο από φανατικούς υποστηρικτές όσο και από έντονη κριτική.
«Με λατρεύουν ή με απορρίπτουν»
Η γνωστή συγγραφέας ανέφερε πως υπάρχουν αναγνώστες που τη θεωρούν από τις σημαντικότερες Ελληνίδες συγγραφείς, ενώ άλλοι δεν διστάζουν να χαρακτηρίζουν τα βιβλία της ακόμη και «λογοτεχνικό σκουπίδι».
Απαντά στις επικρίσεις
Η ίδια ξεκαθάρισε πως έχει μάθει να ζει με τις διαφορετικές απόψεις, τονίζοντας ότι η αποδοχή αλλά και η κριτική αποτελούν κομμάτι της μακρόχρονης πορείας της στον χώρο του βιβλίου.
Συνεχίζει στον δικό της δρόμο
Παρά τις αντιδράσεις που κατά καιρούς προκαλεί, η Χρυσηίδα Δημουλίδου εξακολουθεί να διαθέτει ένα ιδιαίτερα πιστό αναγνωστικό κοινό, συνεχίζοντας να γράφει και να κυκλοφορεί νέα βιβλία, χωρίς να αλλάζει τη δική της συγγραφική ταυτότητα.
