Πανικός στη μαρίνα Σαλαμίνας – Σκάφος άρχισε να βουλιάζει μπροστά σε όλους

1 Min Read

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Τρίτης στη μαρίνα της Σαλαμίνας, όταν ιδιωτικό σκάφος παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα κατά τη διάρκεια δοκιμαστικού πλου και άρχισε να παίρνει επικίνδυνη κλίση μέσα στη θάλασσα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11:00, με το σκάφος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να αρχίζει ξαφνικά να βάζει νερά.

Μέσα βρισκόταν μόνο ο καπετάνιος, ο οποίος αντιλήφθηκε άμεσα το πρόβλημα και ειδοποίησε τις Αρχές.

Η εικόνα του σκάφους να γέρνει μέσα στη μαρίνα προκάλεσε αναστάτωση σε όσους βρίσκονταν στο σημείο, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό.

Σκάφη και στελέχη της υπηρεσίας έσπευσαν για να περιορίσουν τις συνέπειες και να αποτρέψουν την πλήρη βύθισή του.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμό, ενώ τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στην εισροή υδάτων παραμένουν άγνωστα και διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.

Οι επιχειρήσεις στη μαρίνα συνεχίζονται, με τις δυνάμεις του Λιμενικού να παραμένουν στο σημείο, καθώς εξετάζεται η κατάσταση του σκάφους και τα επόμενα βήματα για την ασφαλή απομάκρυνσή του.

Share This Article