in

OMGOMG

Ζωγράφου ΤΩΡΑ – Στην πρεσβεία του Καναδά, η υπόθεση ξυλοδαρμού 35χρονης από τον σύντροφό της

Στην πρεσβεία του Καναδά έφτασε η υπόθεση ξυλοδαρμού της Στεφανίας Γιαννάκου από τον σύντροφό της και έναν φίλο του στου Ζωγράφου.

Η 35χρονη Στεφάνια, κάτοχος καναδικού διαβατηρίου μετά την απόπειρα στραγγαλισμού της από δυο 26χρονους που εισέβαλαν ξημερώματα περασμένης Τρίτης, στο διαμέρισμα της, στη περιοχή του Ζωγράφου και η ίδια αναγκάστηκε να περάσει τη διαδικασία του Αυτοφώρου επειδή οι δράστες την μήνυσαν… για ξυλοδαρμό, ζήτησε τη νομική συνδρομή της πρεσβείας του Καναδά.

  • Η νομική υπηρεσία της πρεσβείας την διαβεβαίωσε ότι θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται για την προστασία των Καναδών πολιτών και πως θα εξαντλήσουν τα ένδικα μέσα για να δικαιωθεί στο δικαστήριο.

Οι δυο 26χρονοι εισέβαλαν απροειδοποίητα στο ισόγειο διαμέρισμά της και μάλιστα ο ένας εκ των δυο κρυβόταν πίσω από τις γλάστρες στον κήπο για να μην γίνει αντιληπτός. Η Στεφανία Γιαννάκου είχε περιγράψει στο protothema τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε εκείνο το βράδυ.

«Γύρω στις 03.00 τα ξημερώματα άκουσα κάποιον να χτυπάει το κουδούνι. Ήταν ο πρώην σύντροφός μου με τον οποίο έχουμε χωρίσει εδώ και τέσσερα χρόνια, όμως κρατάμε κάποιες επαφές σε φιλικό επίπεδο. Αυτό όμως που δεν είδα ήταν ο φίλος του, ο οποίος είχε κρυφτεί πίσω από κάτι γλάστρες, με αποτέλεσμα, όταν άνοιξα την πόρτα, να εισβάλουν και οι δυο στο διαμέρισμα μου».

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβα καν να αντιδράσω. Ο πρώην σύντροφός μου με ακινητοποίησε, αρπάζοντάς με από τον λαιμό τη στιγμή που ο φίλος του, του έδινε διαταγές, φωνάζοντάς του να με στραγγαλίσει. Ένιωσα το χέρι του να με πνίγει και να μην μπορώ να πάρω ανάσα. Δέχθηκα γροθιές στο σώμα και σχεδόν δίπλωσα. Για μερικά δευτερόλεπτα έχασα το φως μου, δεν ήξερα τι μου συνέβαινε».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Βεντέτα στην Κρήτη – Ο νεκρός είχε δει δυο αδέρφια του δολοφονημένα

Θλίψη – Νεκρός ο ακτιβιστής συγγραφέας Γιώργος Κολέμπας