in

Ζήνα Κουτσελίνη – Αυτή είναι η ανακοίνωση του STAR για την παρουσιάστρια…

Ο τηλεοπτικός σταθμός Star με Δελτίο Τύπου γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με την επιτυχημένη παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη.

  • Η ανακοίνωση

Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζήνα Κουτσελίνη. Το συναρπαστικό δημοσιογραφικό ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας, που ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια, συνεχίζεται για μια ακόμη χρονιά για την επιτυχημένη κοινωνική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με περίσσιο ζήλο,  επαγγελματισμό, αγάπη, πάθος.

Η δυναμική παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη, η «αρχιτέκτονας» της επιτυχίας της εκπομπής, έχει χτίσει σχέση αγάπης, συνέπειας και εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό του σταθμού. Οι τηλεθεατές όλων των ηλικιών την έχουν ξεχωρίσει γιατί μιλάει στη δική τους γλώσσα, προβάλλοντας αξεπέραστη επαγγελματική  εμπειρία και  βαθιά ενσυναίσθηση.

  • Η ανανέωση της συνεργασίας της  Ζήνας Κουτσελίνη με το Star επιστεγάζει την αμοιβαία σχέση εκτίμησης και σεβασμού,  τους κοινούς στόχους αλλά και την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», που είναι σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Παντως τα ποσοστα της Κουτσης εχουν πεσει λογικο, οπου παει κανει απατεωνιες για την τηλεθεαση, αλλα αυτο που εγινε στην υποθεση Πισπιριγκου ηταν ανηκουστο. Κανενα μιτου θα παιξει και στην τηλεοραση;

  2. Αν γινοταν και διευθυντρια προγραμματος στο Οπεν , θα κλαιγαν παιδακια και κοσμος πολυς απο τον εκφοβισμο της Κουτσελινη, ασε που δεν θα υπηρχε χωρος καθαρος απο το σκουπιδι που θα μαζευε , διοτι ετσι ειναι η Κουτσελινη οτι πιανει στα χερια της απο καρβουνο γινεται σταχτη. Καλα ολοι οι αλλοι ειναι σουργελα στην εκπομπη της , εκεινη την Κουσκουρη την δολια που ειναι εργατικη και αντικειμενικη την εχει ταλαπαιρωσει πολυ.

Σοκ στη Νέα Σμύρνη – «Σάπισαν στο ξύλο» τον αστυνομικό διευθυντή της σειράς «Μαύρο Ρόδο»!

Μυτιλήνη ΤΩΡΑ – Γυναίκα περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό τον άντρα της και του έβαλε φωτιά