in

Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά – «Κάθε σχέση σου δίνει ένα μάθημα»

Την Ζενεβιέβ Μαζαρί συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Ρούτα το Σάββατο. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η παρουσιάστρια του First Dates αναφέρθηκε τόσο στην απουσία του GNTM από την φετινή τηλεοπτική χρονιά όσο και την «κόντρα» ανάμεσα στην ίδια και την Βίκυ Καγιά.

Ειδικότερα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου λείπει το GNTM σαν τηλεθεάτρια, γιατί το έβλεπα και όταν δεν δούλευα σε αυτό. Μου αρέσει αυτό το πρόγραμμα. Οπότε, αν με ρωτάς, ναι μου λείπει γιατί αυτή συνήθως είναι η σεζόν που παίζει το GNTM και ξεκίναγε στα μέσα Σεπτεμβρίου. Οπότε μου λείπει από αυτή τη σεζόν το GNTM».

«Εγώ πιστεύω ότι όλες οι σχέσεις είναι ισότιμες και αμφίδρομες. Με κάποιες σχέσεις τα κατάφερα, με κάποιες σχέσεις δεν τα κατάφερα. Κάθε σχέση σου δίνει ένα μάθημα και προχωράω μπροστά».

«Παιδιά, εσείς το έχετε κάνει θέμα. Δηλαδή και το block, δημοσιογράφοι μού το είπαν. Δεν το ήξερα. Είναι εντάξει, ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εγώ μιλάω με όλο τον κόσμο και δεν έχω σταματήσει να μιλάω με κανέναν άνθρωπο» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο σπαραγμός του Σαββιδάκη – «Καλó σου ταξίδι αγάπη μоυ γλυκιά»

Μόνο ΕΔΩ – Νέο χειρουργείο μετά την γιορτή για την Ιωάννα Παλιοσπύρου.