in

OMGOMG

Ζενεβιέβ για Καγιά – «Η Βίκυ έφυγε από την τηλεόραση από μόνη της, δεν ξέρω αν…»

Στην κάμερα του «I Love ΣουΚου» μιλά η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η οικοδέσποινα του First Dates ρωτήθηκε για τη νέα σεζόν του dating reality show που παρουσιάζει στο Star, καθώς και για τις πρώην συνεργάτιδές της, Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Αγαπάω πάρα πολύ το First Dates, το πίστευα πολύ σε αυτό το project και χάρηκα που είδα ότι πέρασε και στον κόσμο. Θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας από το κανάλι», δηλώνει η Ζενεβιέβ Μαζαρί, τονίζοντας πόσο πολύ απολαμβάνει τον νέο της ρόλο στην παρουσίαση.

Σε ερώτηση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την είσοδό της στο Shopping Star, σχολιάζει: «Τις είδα τις εκπομπές της, είναι απίστευτη, ολόσωστη, πανέμορφη. Πολύ ωραίο και to the point το σχόλιό της, χωρίς εμπάθειες και οι γυναίκες περνάνε πολύ όμορφα μαζί της».

«Η Βίκυ Καγιά έφυγε από την τηλεόραση από μόνη της, δεν ξέρω αν θα λείψει. Δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτή την έγνοια στο κεφάλι μου. Δεν συγκρίνω ποτέ ανθρώπους και ειδικά γυναίκες. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός», απαντά η Ζενεβιέβ Μαζαρί στη συνέχεια.

«Είμαι 5 χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης και δεν άνηκα σε αυτόν. Κάποιοι με βρήκαν κι εμένα και με έβαλαν σε αυτή τη θέση. Όσοι παραπονιούνται ας καταφέρουν να γίνουν στελέχη και project managers και να μη βάζουν τραγουδιστές και ανθρώπους της μόδας σε αυτές τις θέσεις», επισημαίνει η Ζενεβιέβ Μαζαρί για το θέμα που συζητιέται τις τελευταίες ημέρες στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στην Κρήτη – Αναστατώθηκαν οι κάτοικοι του νησιού

Αυτοδιοικητικές εκλογές – Στο 14,5% μέχρι στιγμής το ποσοστό συμμετοχής. Τα στοιχεία ανά περιοχή