in

OMGOMG

Ζαρίφη για Μενεγάκη – «Η Ελένη έχει μια ευθύτητα που σε σοκάρει στην αρχή»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές της συνεργασίες, με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τον Νίκο Μουτσινά.

Η Κατερίνα Ζαρίφη πρόσθεσε για εκείνη την εποχή: «Η τηλεόραση τότε έκανε ένα κακό. Έδωσε βήμα σε ανθρώπους που πίστευαν ότι θα γίνουν αναγνωρίσιμοι με το να βρίζουν άλλους. Στις εκπομπές έλεγαν τότε για μένα και τον Νίκο ότι “γιατί αναλαμβάνουν πρωινή εκπομπή δυο παιδιά που δεν είναι… size μοντέλο;”».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

6 Comments

  1. Η Ζαριφη εχει φαγωθει να ειναι στην τηλεοραση σονι και ντε, ομως οταν της εκανε προταση περυσι η Μενεγακη δεν δεχτηκε και τωρα την γυρωφερνει. Επισης καλοθα ηταν να παψει να λεει ψεμματα στο κοινο , διοτι η εκπομπη με τον Μουτσινα ηταν αθλια και δεν ηταν αρεστει στους τηλεθεατες. Ουτε οι κουτσομπολιστικες εκπομπες εφταιγαν για τα νουμερα ,ουτε οτι η ιδια δεν ηταν ξανθια αδυνατη και με μπουκλες, απλα δεν ηταν η εκπομπη καλη. Οσο για την Ζαριφη δεν νομιζω οτι κανει για πρωτο ονομα και ακομα περισσοτερο σε ρολο παρουσιαστριας, δεν ειναι ολοι για ολα. Ως δευτερο βιολι ναι , αλλωστε δοκιμαστηκε στην επισης αποτυχημενη εκπομπη με τον Σταματοπουλο οπου και πατωσε ,αλλα και με την δηθεν εναλλακτικη εκπομπη στο Μεγα νομιζω, με την Σολωμου και την Παπαδημητριου η οποια και παλι δεν πηγε καλα

  2. Όταν βλέπεις ότι η Μενεγάκη όταν έχει τις ανάποδες της, μπορεί με άνεση να “τη λέει” στον καθένα του πάνελ και ο θιγομενος να μην αντιμιλαει, αυτό λέει πολλά.
    Δε νομίζω ότι κάνει αυτοκριτική για τη συμπεριφορά της. Κάνει ότι θέλει γιατί νομίζει ότι είναι κάποια ανώτερη και όλοι τη γλείφουν.
    Έτσι τη γλείφει και η Ζαρίφη όταν ήθελε να φύγει από την εκπομπή της το συντομότερο

  3. Η Ζαρείφη είναι σαχλή και η Μενεγάκη είναι ιδιόρρυθμη. Πιστεύω ότι είναι καλές γυναίκες αλλά
    έχουν κι αυτές τις ιδιοτροπίες τους. Η Μενεγάκη έχει καλή ψυχή, μερικές φορές όμως η συμπεριφορά της είναι απότομη και απαράδεκτη. Έγινε κάποια κι αυτή και νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει.
    Λάθος της.

Η μυστηριώδης Nicole του ΣΥΡΙΖΑ – Οι selfies με Τσαπανίδου και υπουργούς και οι φωτο με μαγιό!

Ξεσπάθωσε η Ρουμελιώτη – «Ελπίζω ο Κιμούλης να έχει συνειδητοποιήσει τα λάθη του»