in

Ζάκυνθος ΤΩΡΑ – Κατήγγειλε απόπειρα βιασμού μέσα από το νοσοκομείο. Νοσηλεύεται μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Άγρια σεξουαλική επίθεση κατήγγειλε μεσα από το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου νοσηλεύεται μια 64χρονη γυναίκα απο την Αλβανία.

  • Η γυναίκα, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού την Τρίτη στη περιοχή Άνω Γερακάρι και είχε μηνύσει τον 65χρονο για απλή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες .

Ωστόσο την επόμενη ημέρα προχώρησε σε νέα καταγγελία αναφέροντας πως ο 65χρονος, ο οποίος είχε ήδη συλληφθεί από τους αστυνομικούς, είχε προσπαθήσει και να τη βιάσει .

  • Ο δράστης έγινε αντιληπτός και εξαφανίστηκε

Όπως φέρεται να υποστήριξε το θύμα, ο φερόμενος δράστης δεν είχε προλάβει να ολοκληρώσει την αποτρόπαια αυτή του πράξη, καθώς είχε γίνει αντιληπτός από διερχόμενο πολίτη κι έτσι είχε τραπεί σε φυγή .

Η γυναίκα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανέφερε πως δεν είχε καταγγείλει από την αρχή την απόπειρα βιασμού της, καθώς κατά την διάρκεια της κατάθεσης της από το θάλαμο όπου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έξω από αυτόν βρισκόταν η κόρη της και γι αυτο τον λόγο ντρεπόταν.

Η 64χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, ενώ ενημερώθηκε και για επικοινωνία με το συμβουλευτικό κέντρο κακοποίησης γυναικών του νησιού .

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Θετικός στον κορονοϊό ο Γιώργος Παπαδάκης- Τι είπε για την κατάσταση της υγείας του;

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκάλυψε ποια μεγάλη ελληνική ομάδα υποστηρίζει και πόσο χρονών είναι (ΦΩΤΟ)