in

Ζάκυνθος ΤΩΡΑ – Σκοτώθηκε πατέρας ανήλικου παιδιού που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Ανάστατη η Ζάκυνθος από το δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι. Ο άτυχος πατέρας καταπλακώθηκε από τρακτέρ και λίγο αργότερα, απεγκλωβίστηκε νεκρός…

Νεκρός ανασύρθηκε το μεσημέρι ο άντρας που καταπλακώθηκε από τρακτέρ στην περιοχή του Τραγακίου. Η Ζάκυνθος βρίσκεται στο επίκεντρο για το δυστύχημα, που σημειώθηκε την ώρα που ο άτυχος άντρας, εκτελούσε εργασίες. Ήταν μόνος στον ελαιώνα και δυστυχώς χάθηκε χρόνος. Όταν έφτασαν στην περιοχή πυροσβέστες, ήταν ήδη νεκρός. Η σορός του απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να μην μπορούν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του imerazante.gr, ο άτυχος 53χρονος άνδρας, ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού και εκτελούσε εργασίες σε ελαιώνα, όταν ανατράπηκε το τρακτέρ και τον καταπλάκωσε.

Στο σημείο της τραγωδίας, έσπευσαν 5 πυροσβέστες με δύο οχήματα που επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του. Λίγο αργότερα, ο θάνατός του, διαπιστώθηκε και τυπικά από τους γιατρούς στο νοσοκομείο. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Αστυνομία.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μαριάνθη Παντελοπούλου- Δείτε την γνωστή ηθοποιό σε ακατάλληλη σκηνή…

ΑΝΤ1 – Ισχύει ότι και οι «Ψυχοκόρες» πάνε Netflix;