in

AngryAngry OMGOMG

Υπόθεση Καραϊβάζ – Τα διαμερίσματα και το πολυτελές αυτοκίνητο που αγόρασε ο 40χρονος μετά τη δολοφονία

Τα ακριβά γούστα του 40χρονου φερόμενου ως δράστη, που συνελήφθη μαζί με τον 48χρονο αδελφό του για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, εξετάζουν οι Αρχές.

Χθες οι δύο άνδρες κρίθηκαν προφυλακιστέοι και το μικροσκόπιο των Αρχών εστιάζει πλέον στην ακίνητη περιουσία που φαίνεται να απέκτησαν τα αδέλφια μετά την ενέδρα θανάτου που έστησαν στον δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που παρουσίασε η εκπομπή T-Live της Τατιάνας Στεφανίδου, ο 40χρονος φερόμενος ως δράστης αγόρασε δύο διαμερίσματα μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, τον Απρίλιο του 2021. Και τα δύο ακίνητα βρίσκονται στον Γέρακα και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση από τη διεύθυνση κατοικίας που δηλώνει ο ίδιος.

Η πρώτη αγορά πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβρη του 2021. Ο 40χρονος αγόρασε μια οροφομεζονέτα 100 περίπου τετραγωνικών μέτρων, αξίας 40.000 ευρώ.

Τον περασμένο Φεβρουάριο στην ίδια πολυκατοικία ο 40χρονος, πληρώνοντας πάλι με μετρητά, αγόρασε από τους ίδιους πωλητές ένα διαμέρισμα 65 τετραγωνικών μέτρων, έναντι 30.000 χιλιάδων ευρώ και περίπου στο ένα τρίτο της αντικειμενικής του αξίας.

Στην ίδια γειτονιά, 300 μέτρα από τα δυο αυτά νεοαποκτηθέντα διαμερίσματα, βρίσκεται η διεύθυνση που ο 40χρονος δηλώνει ως τόπο κατοικίας του. Εκεί βρίσκεται ένα πολυτελές διαμέρισμα, το οποίο ανήκει στη σύζυγό του. Βρίσκεται σε συγκρότημα διαμερισμάτων το οποίο διαθέτει και πισίνα.

Ο 40χρονος κυκλοφορούσε με μια κόκκινη Ferrari. Πρόκειται για αυτοκίνητο που ήταν στην κατοχή του 38χρονου που δολοφονήθηκε τον Ιούνιο του 2022 στο Γέρακα. Ιδιαίτερα δραστήριος φαίνεται πως ήταν ο 48χρονος αδελφός στα social media. Οι φιλοσοφίες, τα αποφθέγματα και οι αναφορές στην οικογένεια και την εργασία του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Συναγερμός – Τουλάχιστον 7 εκπαιδευτικοί νεκροί από πυροβολισμούς σε σχολείο

Περικλής Λιανός – «Πηγαίναμε το φέρετρο κι ερχόντουσαν και μου ζητούσαν αυτόγραφα»