in ,

AngryAngry CryCry LOLLOL

Υπογράφει στο Open η Αντωνοπούλου- Χωρίς ρόλο η Ματίνα Παπαδέα στο κανάλι προς το παρόν.

Το θέμα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο Open έκλεισε.

  • Από το Σεπτέμβριο την παρουσίασή του αναλαμβάνει η Εύα Αντωνοπούλου στη θέση της δημοσιογράφου Ματίνας Παπαδέα με τη δεύτερη απ’ ότι μαθαίνω να είναι σαφώς δυσαρεστημένη με την εξέλιξη αυτή.

Γνώριζε βέβαια εξ’ αρχής πως η θέση που της προτάθηκε ήταν για περιορισμένη χρονική διάρκεια όμως μετά την μεταγραφή της Αντωνοπούλου δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο δελτίο.

  • Το κεντρικό του Σαββατοκύριακου το έχει ο Νίκος Στραβελάκης και το μεσημεριανό η Λίνα Δρούγκα. Η μόνη θέση που υπάρχει αυτή τη στιγμή για την Παπαδέα είναι το μεσημεριανό δελτίο του Σαββατοκύριακου αν όμως μετακινηθεί εκεί θα είναι ξεκάθαρα υποβάθμιση.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το πρωινό του Σαββατοκύριακου θα προταθεί στη Μάριον Μιχελιδάκη ενώ η Όλγα Τρέμη πιθανόν να αναλάβει βραδινό πολιτικό talk show.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. της αξιζει και με το παραπανω και μπραβο στο οπεν που της δινει το κεντρικο. οσον αφορα την ματινα παπαδεα δεν την ηξερε κανεις πριν μπει φετος στο κεντρικο. η παπαδεα δεν εχει τα ιδια χιλιομετρα στα δελτια με την αντωνοπουλου οποτε απολυτα φυσιολογικο να μπει η ευα στο κεντρικο. η παπαδεα ηταν λυση εκτακτης αναγκης αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να ηγηθει κεντρικου με τοσο μικρη φημη και εμπειρια σε σχεση με αντωνοπουλου. σε καθε περιπτωση η παπαδεα ειναι καλη και της ευχομαι να κανει εκπομπες κ δελτια γιατι της πανε βγαζει ενα κυρος οταν μιλαει και αυτο πρεπει στο αντικειμενο της.

  2. Διαφωνώ με την παραπάνω άποψη. Όμορφη κοπέλα για να λέει τις ειδήσεις, αλλά μέχρι εκεί.
    Αν την ακούσετε στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΙ, σαχλαμάρες λέει. Η Πηνελόπη Γκαλιου που είναι μαζί της έχει πολύ περισσότερο δομημένη σκέψη και εύστοχο σχόλιο.

Η κάλπη του ΑΝΤ1 έβγαλε Λάκη – Με έκτακτο «Τσαντίρι» αλλά και «Γιολάντα» για την επόμενη σεζόν

Βουίζουν οι διάδρομοι στο Mega – Το απαξιωτικό «ΟΧΙ» της Τζίμα στην Παναγοπούλου on air…