in

Υπό διάλυση οι Σπαρτιάτες – Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Εξελίξεις στους «Σπαρτιάτες» αφού μετρούν ήδη δύο ανεξαρτητοποιήσεις του Γιώργου Μανούσου και του Κωνσταντίνου Φλώρου και τρεις διαγραφές οι οποίες έγιναν από τον πρόεδρο των Σπαρτατιών Βασίλη Στίγκα την περασμένη Πέμπτη.

  • Συγκεκριμένα, μετά τον Γιώργο Μανούσο και ο Κωνσταντίνος Φλώρος ανεξαρτητοποείται από τους «Σπαρτιάτες» επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του Σαββάτου.

Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, γνωστοποιεί πως θέτει εαυτόν εκτό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σπαρτιατών και αναφέρει: «Μετά τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις του Προέδρου του κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” κ. Βασίλη Στίγκα, οι οποίες θίγουν βαθύτατα την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου, και για τις οποίες θα κληθεί να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα, θέτω εαυτόν εκτός της Κ.Ο. ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ».

  • «Στα 32 μου χρόνια, δεν έδωσα ποτέ το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν, να πει το οτιδήποτε για το άτομό μου, πόσο μάλλον να γίνουν αναφορές για επαφές με “Greek Mafia, εκβιασμούς, αλλά και να βάλω χέρι σε κρατικά χρήματα, τα οποία ούτε μου ανήκουν, ούτε διαχειρίζομαι», προσθέτει. Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης αναμένεται να πρωτοκολλήθεί αύριο Δευτέρα. Στους «Σπαρτιάτες» πλέον μένουν 7 βουλευτές. Στους πέντε διαλύεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τζένη Μελιτά – «Ακυρώστε τα πάντα, έχουμε πρεμιέρα»

Ελεύθερος ο δολοφόνος που είχε απειλήσει την Νικολούλη – «Θα πρέπει να φοβάσαι»