Η επίθεση που προκάλεσε σοκ
Τη δική του εκδοχή για τον άγριο ξυλοδαρμό στην Πάρο έδωσε ο 71χρονος εργαζόμενος σε εταιρεία ενοικίασης οχημάτων. Όπως υποστηρίζει, όλα ξεκίνησαν όταν παρενέβη για να σταματήσει οδηγό ταξί που φέρεται να είχε σπρώξει μία τουρίστρια στη Νάουσα.
«Μου ζήτησε να αποσύρω τη μήνυση»
Ο 71χρονος υποστηρίζει ότι μετά το περιστατικό ο οδηγός ταξί επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε συγγνώμη, αλλά και να αποσύρει τη μήνυση που είχε καταθέσει. Ο ίδιος, ωστόσο, εμφανίζεται ανένδοτος και δηλώνει πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω.
«Θα το προχωρήσω μέχρι τέρμα»
«Θα το προχωρήσω μέχρι τέρμα», ξεκαθάρισε ο 71χρονος, υποστηρίζοντας πως ο οδηγός έχει προκαλέσει και στο παρελθόν εντάσεις στο νησί. Ο ίδιος ζητά πλέον να υπάρξει δημόσια συγγνώμη, υπογραμμίζοντας ότι το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση και στους ανθρώπους του τουρισμού.
