in

OMGOMG WTFWTF

Ξυλοκοπήθηκε άγρια 47χρονος με κατσούνα

Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο, βαριά τραυματισμένος, ένας 58χρονος άνδρας, την περασμένη Τετάρτη, από χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος όπου ξυλοκοπήθηκε μέχρι … τελικής πτώσεως από έναν 47χρονο από τον Προφήτη Ηλία.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες από το Cretalive ο 47χρονος είχε οικονομικές διαφορές με τον 58χρονο και για το λόγο αυτό είχαν τηλεφωνηθεί νωρίτερα. Τελικά ο 47χρονος πήγε στο σπίτι του 58χρονου και τον … έσπασε στο ξύλο, χρησιμοποιώντας ποιμενική ράβδο (κατσούνα), ενώ φεύγοντας πήρε και το αυτοκίνητο του παθόντα.

Ο 58χρονος χρειάστηκε να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου μάλιστα υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση, χωρίς ωστόσο, ευτυχώς, να κινδυνεύει η ζωή του.

  • Στο περιστατικό ήταν κι άλλο ένα άτομο – ξάδερφος του θύτης, κατά πληροφορίες – που φέρεται να έμεινε αμέτοχο στον άγριο ξυλοδαρμό.

Το Σάββατο πραγματοποιήηθηκε αστυνομική έρευνα στο σπίτι του 47χρονου στον Προφήτη Ηλία, ωστόσο ο ίδιος παραμένει άφαντος…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Σύγκρουση λεωφορείου με αγριογούρουνα

Άσχημα νέα για Μαρκουλάκη – Του το ανακοίνωσαν και επίσημα…