in

AngryAngry

Ξυλοδαρμός αστυνομικού – O Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει τον κατηγορούμενο σύζυγό της

Τον σύζυγο που φέρεται να κακοποίησε βάναυσα τη 43χρονη σύζυγό του αστυνομικό, αναλαμβάνει ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ο οποίος σε ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι «υπάρχει και μια αδικαιολόγητη σπουδή – βιασύνη να απολογηθεί ο κ. κατηγορούμενος σήμερα, ενώ το πενθήμερο, όπως προβλέπει η νομοθεσία, εκπνέει αύριο Τρίτη 8.8.2023 στις 23:59» χωρίς την παρουσία του ίδιου λόγω κωλύματος με άλλη υπόθεση που έχει αναλάβει.

  • Όπως ισχυρίζεται ο κ. Κούγιας: Η υπόθεση παρουσιάζει τεράστιο νομικό ενδιαφέρον, αφού αφενός εντός της δικογραφίας δεν υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση του ιατροδικαστού Λαρίσης κ Κραββαρίτη κι επομένως δεν έχει διαπιστωθεί ποιες είναι οι σωματικές βλάβες της παθούσης, αφετέρου γεννώνται τεράστια ερωτηματικά, πώς είναι δυνατόν για σωματικές βλάβες που προκληθήκαν με τα χέρια, να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, αφού νομολογιακά στη χειρότερη περίπτωση για τον κο κατηγορούμενο ο σωστός νομικός χαρακτηρισμός είναι της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Εκείνο, το όποιο παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, είναι ότι οι συνάδελφοι της παθούσης δεν έχουν κατασχέσει το κινητό της τηλέφωνο, στο όποιο ο κ. κατηγορούμενος ανακάλυψε στις 3:30 ώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης 3-8-23 μηνύματα, τα οποία το θύμα εκείνη την ώρα αντάλλασσε με πρόσωπο, το όποιο η αστυνομία αρνήθηκε να διαπιστώσει ποιο είναι (κατά τον εντολέα μου προκύπτει ότι είναι ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας) και έτσι στα πλαίσια μιας εντελώς μεροληπτικής εις βάρος του κου κατηγορούμενου διαδικασίας, την οποία ενορχήστρωσαν οι συνάδελφοι του θύματος ανώτεροι αστυνομικοί Λαρίσης, εμφανίζεται ο κατηγορούμενος ότι χωρίς κανένα λόγο και μόνο επειδή του ζήτησε διαζύγιο, προκάλεσε τις σωματικές βλάβες εις βάρος του θύματος»

  • Να σημειωθεί ότι ο 53χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία. «Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ», ήταν τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς.

Η αστυνομικός συνεχίζει να νοσηλεύεται με ρήξη σπλήνας και νεφρού και σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι, στα πλευρά και την κοιλιά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Απόστολος Γκλέτσος – Η ηλικία, τα πάθη, ο έρωτας και οι συμβουλές στην κόρη του

Τούμπανο η Μαριάννα Καλλέργη με μαγιό