in

LOLLOL CryCry

“Ξετσουτσούριασε” ο Τσουρός στο MEGA – Οι άσχημες συμπεριφορές και η “σφαγή” με τον σκηνοθέτη

Ζόρικο είναι το περιβάλλον στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο MEGA, καθώς ο παρουσιαστής δείχνει να έχει ξεφύγει με τη συμπεριφορά του.

 

 

  • Ενδεικτικό είναι ότι πριν από μερικές μέρες είχε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο με τον σκηνοθέτη του, ενώ μαθαίνω ότι και με τους δημοσιογράφους της εκπομπής βγάζει συμπεριφορές που μόνο καλές δεν είναι με αποτέλεσμα να έχουν πολλοί παράπονα και να ψάχνουν να φύγουν. 

 

 

Αυτές για τον Τσουρό δεν είναι πρωτοφανείς συμπεριφορές. Θυμηθείτε αυτά που έχουν ακουστεί για τα χρόνια στον ΑΝΤ1 και στον ALPHA. Φέτος, στην αρχή κράτησε τους τύπους, αλλά τα συνεχή μονοψήφια που δεν ανεβαίνουν με τίποτα στην τηλεθέαση παρά την αλλαγή πλατό που τόσο επιθυμούσε τον έχουν κάνει να “ξετσουτσουριάσει” και να εκτίθεται.

 

 

  • Απο την άλλη μετά τα όσα άφησε να εννοηθούν περί αποχώρησης η Νόνη Δούνια – η οποία ήταν επιλογή της ιδιοκτησίας του καναλιού και όχι του ιδίου – ενόχλησαν πολύ τα “πάνω πατώματα” με αποτέλεσμα να βγεί ο Κωστάκης σε “δήθεν πέσιμο” και να υποστηρίξει πώς το κλίμα είναι πολύ καλό για την επόμενη χρονιά μπας και το σώσει.

 

Κούνια που σε κούναγε…

Τι νομίζετε;

-5 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

“Καβάλημα” στην Πειραιώς – Οι ερωτικές σκηνές της τραγουδίστριας με χορεύτρια

Σπάνια εμφάνιση – Δείτε πώς είναι σήμερα την εξαφανισμένη Δήμητρα Αιγινήτη