in

Ξέσπασε σε κλάματα η Πιερίδη – «Μου έστελναν μηνύματα για τον σύζυγό μου. Είναι αιτία χωρισμού»

Οι φήμες ότι η Μαριάντα Πιερίδη περνάει σοβαρή κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση και χώρισαν, οργιάζουν τις τελευταίες ημέρες, και η ίδια ήταν καλεσμένη σήμερα, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha και μίλησε για όλα.

 

  • Όπως είπε χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια που εκείνη ήταν στην παρουσίαση του Καλοκαίρι #Yes, της έστελναν κάποια μηνύματα για τον άντρα της τα οποία φαίνεται πως είχαν βάση γιατί το έψαξε.

Αυτά που είδε ήταν αιτία χωρισμού.Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως το ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας ενώ τον Ιανουάριο του 2017 παντρεύτηκαν.
Επιπλέον, η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει από τη σχέση της με τον μουσικό και tattoo artist Νέστωρα Φωτιάδη έναν γιο, τον Νικόλα, ο οποίος είχε γεννηθεί στις 2 Μαρτίου του 2014.

  • «Μου έστειλαν μηνύματα που αφορούσαν τον σύζυγό μου ενώ ήμουν στην εκπομπή το καλοκαίρι. Το θέμα είναι ότι όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο κι όταν κι ένας άλλος άνθρωπος παρακολουθεί αυτό που κάνεις στην τηλεόραση και σε βλέπει και φροντίζει εκείνη τη στιγμή που είσαι σε διάλειμμα να σου στείλει κάτι. Το έψαξα πολύ, βρήκα… και μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Ό, τι και να είναι είναι σκληρό και είναι αιτία χωρισμού σε μια σχέση.

Όλο αυτό με έκανε να μοιράσω τις μάχες μου και να σκεφτώ ποια πρέπει να δώσω πρώτα, γιατί χρειάστηκε να δώσω κάποιες μάχες. Είχα μεγάλη στήριξη από την Φελίσια και από την διευθύντριά μου στο κανάλι, την Ιζαμπέλλα. Η γυναίκα, να ΄ναι καλά γιατί με έβαλε κάτω και μου μίλησε και ίσως να μου έβαλε σε τάξη τον πανικό που είχα εκείνη τη στιγμή», είπε αρχικά και μεταξύ άλλων η Μαριάντα Πιερίδη με βουρκωμένα μάτια, έχοντας απέναντί της την Κατερίνα Καινούργιου.

  • Λίγη ώρα μετά, προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο σύζυγός της, Δημήτρης Κατριβέσης, στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος είπε:«Και γιατί δεν ρωτάς τους ίδιους που γράφουν για τον χωρισμό, γιατί την ίδια απορία έχω και εγώ. Το ότι δουλεύουμε πολύ, τι σημαίνει; Τέλος πάντων πέρα από τη δυσκολία ότι δεν προλαβαίνουμε να βρεθούμε και βρισκόμαστε μια μέρα στην εβδομάδα που έχουμε τα ρεπό μας, δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να πουν. Ο Γιώργος (Λιάγκας) είναι στην Τήνο συνέχεια. Αφού έκανα διακοπές εγώ στην Τήνο ή δούλευα στην Τήνο… Δεν έχω να απαντήσω κάτι προς Θεού. Ούτε το έκανα ποτέ, ούτε πρόκειται να το κάνω τώρα για την προσωπική μου ζωή να αναφερθώ».Η Μαριάντα Πιερίδη άκουσε τις δηλώσεις που έκανε ο επί χρόνια σύντροφός της, στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα και κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο επί του θέματος μετά τα όσα ακούστηκαν στον αέρα.

«Τι θες να σου πω; Θέλω να είμαι ξεκάθαρη και ήμουν από την πρώτη μέρα και απέναντι στους συνεργάτες μου. Προσπάθησα να το διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορούσα γιατί φοβόμουν μην κάνω κάποιο επικοινωνιακό λάθος. Προσπάθησα όμως να είμαι πάνω απ΄όλα άνθρωπος. Το θέμα είναι ότι υπάρχει ο Νικόλας και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις και όλα αυτά θα πρέπει πρώτα ο ίδιος να τα ξεδιαλύνει στο μυαλό του και αμέσως μετά να δούμε κι εμείς πώς θα το διαχειριστούμε σαν ζευγάρι», είπε στη συνέχεια η Μαριάντα Πιερίδη.

 

Στη συνέχεια, η Φελίσια Λαπάτη, η οποία όπως ειπώθηκε ήταν ένα από τα άτομα που τη στήριξαν πολύ όλο αυτό το διάστημα, εμφανίστηκε με Skype και η Μαριάντα Πιερίδη ξέσπασε σε κλάματα βλέποντάς την στην άλλη άκρη της οθόνης.

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Κατσούλης αποκάλυψε τον μεγαλύτερο τσακωμό στο Survivor – “Διακόψαμε το γύρισμα δύο ώρες” (Vid)

Σάλος με την… ακατάλληλη φωτογραφία εντυπωσιακής ξανθιάς σε εξέδρα γηπέδου