in

CuteCute LoveLove

Ξέσπασε σε κλάματα η Ιλάειρα Ζήση on air μιλώντας για την αποβολή της

Στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, μίλησαν για την αποβολή που είχε.

«Εγώ τράβηξα τον Μαυρίκιο στην Κύπρο. Μου λένε όλοι πως αισθάνομαι που άφησα τη χώρα μου. Αισθανόμαστε τέλεια, έχουμε φύγει από όλη την τοξικότητα, από όλο αυτό που μας συνέβαινε εδώ πέρα. Αισθανόμαστε πάρα πολύ όμορφα. Έχω εισπράξει στην Κύπρο όση αγάπη δεν είχα εισπράξει τόσα χρόνια στην Ελλάδα. Δείχνουμε και μοιραζόμαστε με τον κόσμο αυτά που θέλουμε, αυτά που συμβαίνουν σε όλα τα σπίτια γιατί είναι ωραίο να μιλάμε για πράγματα τα οποία συμβαίνουν παντού, αλλά δε θέλουμε να ακουστούν γιατί αυτό με το μωρό νομίζω έχει συμβεί αν όχι σε όλες στις περισσότερες γυναίκες, απλά αισθάνονται μόνες, γιατί να αισθάνονται μόνες ενώ είμαστε εμείς εδώ», είπε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο σίγουρα. Δεν είναι κάτι που πρέπει να νιώθεις ότι φταις. Δε φταίει το ζευγάρι. Είναι κάτι που γίνεται τυχαία, έρχεται από τον Θεό», πρόσθεσε, ξεσπώντας σε κλάματα.

«Είναι κάτι που δεν το συζητάμε αλλά είναι τόσος κόσμος που θέλει να μάθει και ρωτάει», συμπλήρωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Δε με πειράζει έχουμε τοποθετηθεί δημόσια, δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Τα αρνητικά σχόλια δε μας αγγίζουν, όταν ξέρεις μέσα σου ποιος είσαι και τι αξίζεις, δε σε ενδιαφέρει τι θα πει ο άλλος, πραγματικά», τόνισε η Ιλάειρα Ζήση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Γωγώ Γαρυφάλλου – «Και τσόκαρα και σερβιέτες θα πουλήσω για να ζήσω το παιδί μου»

Τραγωδία στη Νέα Μάκρη – «Μία στο δισεκατομμύριο» λέει ναυαγοσώστης για τον πνιγμό της 10χρονης