in

OMGOMG LoveLove CryCry AngryAngry

Ξέσπασε ο Νίκος Καρακούκης – «Από τι πέθαναν τα παιδιά της Πισπιρίγκου; Τα πήρε η κακιά μάγισσα;»

Ο Νίκος Καρακούκης, προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Αθηνών που συνέταξε μαζί με τον Νίκο Καλόγρηα την έκθεση για Μαλένα και Ίριδα, απαντά στον συνήγορο υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια ο οποίος υποστήριξε ότι ο ιατροδικαστής δεν έχει πτυχίο.

 

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Tlive», ο κ. Καρακούκης διευκρίνισε ότι δεν είχε οικονομικό κίνητρο όταν ασχολήθηκε με την υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο και σχολίασε χαρακτηριστικά, απαντώντας στα «πυρά» του συνηγόρου υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου:

 

«Ας πούμε ότι αυτοί οι Καρακούκης και Καλόγρηας είναι οι τελευταίοι των Βαλκανίων και είναι άσχετοι, από τι πέθαναν τα παιδιά; Τα πήρε η κακιά μάγισσα;». Ξεκαθάρισε επίσης, πως «ο ιατροδικαστής δεν ψάχνει τον δράστη αλλά την αιτία θανάτου.

Εμείς λέμε πως το παιδί πέθανε από μία κατάσταση. Στην ΕΛ.ΑΣ. είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν την κατάσταση και οι δικαστικές αρχές να αποφασίσουν αν είναι πίσω από την κατάσταση ένα συγκεκριμένο άτομο», προσθέτοντας: «Εγώ εκλήθην σε αυτή την υπόθεση με παραγγελία της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών στη ΓΑΔΑ, στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής για να ορίσει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία δύο ιατροδικαστές».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Τυχαία μωρέ πέθαιναν κάθε φορα που χώριζε το ζευγάρι. Μετά συναυλίες, εκδρομές, γυμναστήρια, καρναβάλια, μέχρι το επόμενο. Ενδιάμεσα έκλεβαν και την Κούτρα.

«Έσβησε» 33χρονη που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο

Μετρό – 5G σήμα στους σταθμούς εντός του 2023 – Όλες οι λεπτομέρειες για το έργο