in

CryCry

Ξεσπά η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ – «Εμένα με ενδιαφέρει να βρεθεί ο εντολέας»

Συγκλονίζει η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ σε δηλώσεις της στο newsit, μετά τις δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του δημοσιογράφου. «Μακάρι, όμως, να βρεθεί ο εντολέας. Αυτόν θέλω περισσότερο να τιμωρηθεί», είπε η Παναγιώτα Καραϊβάζ, ξεσπώντας σε λυγμούς.

  • «Τα έμαθα τα νέα ευτυχώς», είπε μετά την είδηση για τις συλλήψεις των δύο αδερφών, ηλικίας 40 και 48 ετών αντίστοιχα, για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, η μητέρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Η Παναγιώτα Καραϊβάζ εκφράζει την ευχή να συλληφθεί και ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του γιου της, στις 9 Απριλίου 2021 στον Άλιμο.
«Μακάρι, όμως, να βρεθεί ο εντολέας. Εμένα με ενδιαφέρει να βρεθεί ο εντολέας. Αυτόν θέλω περισσότερο να τιμωρηθεί», λέει και ξεσπάει σε λυγμούς. Μακάρι ο Θεός να βοηθήσει να φτάσουμε στο τέλος. Κι εγώ είχα απελπιστεί. Τι να πω; Περίμενα ένα νέο. Πήγαινα στον τάφο του παιδιού μου και έλεγα «Γιώργο έλα και πες μου κάτι αγόρι μου, έλα και πες μου κάτι παιδί μου, γιατί σου το έκαναν αυτό;».

Συγκλονισμένη η μητέρα του Γιώργου διερωτάται:

«Γιατί; Γιατί; Τι τους πείραξε το παιδί μου. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί που δεν το άφησαν να ζήσει τη ζωή του και να κάνει όλα του τα όνειρα πραγματικότητα. Το παιδί μου… Εύχομαι να βρεθεί ο εντολέας. Αχ! Το εύχομαι. Δεν αντέχω άλλο. Πρέπει να αντέξω».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

10 Comments

  1. Νομιζω οτι τους εδωσαν αυτους τους δυο οι ιδιοι που το οργανωσαν κιολας για να κατευνασουν την μαζα , ο ηθικος αυτουργος δεν πιστευω οτι θα βρεθει

      • Όλοι όμως το καταλαβαίνουμε και δεν τρώμε κουτόχορτο. Πέρασαν δυό χρόνια και δεν έγινε ουσιαστικά τίποτα. Δεν βρέθηκε, ούτε τιμωρήθηκε ακόμα κανείς. Αν επρόκειτο για κάποιον μεγάλο θα είχαν βρει αμέσως όλους τους εμπλεκόμενους και τους ηθικούς αυτουργούς και θα τους είχαν τιμωρήσει πολύ σκληρά. Εδώ δεν ανοίγει ρουθούνι. Μόνο στην Θεία Δίκη ελπίζουμε.

  2. Στο οτι ο Καραιβαζ θα ξεσκεπαζε ονοματα απο την ΕΛ.ΑΣ και πισω απο αυτους που θα προκαλουσαν αισθηση. Το λαθος του ειναι οτι το φωναζε … Στα ονοματα αυτα δεν γινεται καμια αναφορα ουτε και τους εχουν αγγιξει η καλεσει μεχρι στιγμης και ουτε θα το κανουν . Οποτε εδωσαν οι ιδιοι τους δυο που ηταν μεν οι δολοφονοι αλλα οχι οι ηθικοι αυτουργοι

Hellenic Train- Έκπτωση 50% σε φοιτητές και νέους έως 25 ετών, για ταξίδια Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα

Κλόε Καρντάσιαν – Σοκάρουν οι φωτογραφίες από την τομή στο μάγουλό της – «Το μελάνωμα είναι θανατηφόρο»