in

OMGOMG AngryAngry

Ξεσπά η μητέρα της 43χρονης που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα – «Είναι τρισάθλιος! Τον συντηρούσε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο»

Ξέσπασε, μιλώντας στην εκπομπή του alpha η μητέρα της 43χρονης που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα από τον 71χρονο σύντροφο της. Ακόμα μία γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα μας…

Η μητέρα της 43χρονης που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα και προστέθηκε στη μακρά λίστα με τα θύματα γυναικοκτονιών στην Ελλάδα, διέψευσε όσα ισχυρίστηκε ο 71χρονος στους αστυνομικούς ότι η σύντροφος του είχε άλλη σχέση.

“Λένε πράγματα που δεν ευσταθούν καθόλου. Ένας άνθρωπος που τον είχαμε ενάμιση χρόνο εδώ πέρα, τον ταΐζαμε, τον ποτίζαμε, τον προσέχαμε σαν τα μάτια μας, όλη μου η οικογένεια. Άμα τον κοιτάξω, θα του πω “τι σου κάναμε;”. Το παιδί μου καθόταν κερί αναμμένο, παρόλη τη διαφορά ηλικίας που είχαν. Του φερόταν άψογα. Είχε το παιδάκι της 15 χρονών. Το πρόσεχε σαν τα μάτια της. Δεν είχε φύγει ποτέ μόνη της από το σπίτι. Πείτε μου πόσο καλός άνθρωπος είναι, που πήρε από την τσάντα της όλα της τα λεφτά, όλες της τις κάρτες, γιατί το έκανε αυτό; Ένας τρισάθλιος είναι.

Την Παρασκευή το βράδυ με παίρνει το παιδί μου και μου λέει “μαμά μου σώσε με. Με έχει σκοτώσει”. Και φεύγω εγώ από εδώ και παίρνω την αστυνομία. Παίρνω το παιδί μου σε άθλια κατάσταση, κλείνουμε το σπίτι και πάμε στην αστυνομία…”.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ξέσπασε η Αμάντα στο “My style rocks” – «Δεν μπορώ να ακούω ότι είμαι αγενής και ότι θέλω να φύγω»

Don Leon – Προφυλακίστηκε ο τράπερ και οι συγκατηγορούμενοί του – Ανατίναζαν ΑΤΜ