in

OMGOMG

Ξεσκίζουν τον Σχίζα – Καραγκιόζης, εγωπαθής, ύπουλος το μπρελόκ της Παναγιώταρου

Σας έχω γράψει πολλές φορές γι’ αυτό το παλικαράκι που το παίζει νταής και φυσικά πολλοι γνωρίζετε πως πέρσι κερδίσε το survivor.

  • Και πόσο πολύ βοήθησέ η σύντροφος του η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γι’ αυτό. Βοήθησε βέβαια και η παραγωγή αφού τα πλανα του ήταν ελάχιστα και δεν είχε φανεί ο αληθινός χαρακτήρας σε αντίθεση με φέτος που δεν τον κρύβουν πια.

Ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Και τα χώνει χοντρά στο Στάθη Σχίζα.  Μία κόντρα στο στίβο μάχης με τον Αγόρου ήταν η αφορμή για να βγάλει γλώσσα και να αποκαλύψει τα άσχημα στοιχεία του χαρακτήρα του.

  • Το Twitter πήρε φωτιά. Χαρακτηρισμοί όπως καραγκιοζάκος, ύπουλος, εγωπαθής,  κακός δίνουν και παίρνουν. Ακόμα και μπρελόκ της Παναγιώταρου τον «αποκαλούν» κάποιοι. Και όχι άδικα.

Αλήθεια η Αλεξάνδρα πως και δεν έχει κάνει καμιά ανάρτηση να στηρίξει τον καλό της; Ούτε ένα story δεν κάνει πια ενώ πέρσι κάθε τρεις και λίγο τον στήριζε και τον αποθέωνε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Καλά τα λένε στον ψευτονταή, ψευτοτσαμπουκά. Είναι γελοίο και εκνευριστικό να προσπαθεί να το παίξει τζάμπα μάγκας. Πολύ σκληρός “την είδε” φέτος. Ποιος; Το σκυλάκι της Παναγιώταρου.

Μεταξύ Βασάλου και Μαρτίκα η Σκορδά για την επόμενη σεζόν. Νομίζει πως έτσι θα σωθεί…

Σεισμός στην Τουρκία – Υιοθετήθηκε από τους θείους του το βρέφος από τη Συρία που γεννήθηκε στα χαλάσματα