in ,

AngryAngry LOLLOL CryCry

Ξενερωμένη η Μαρία Αναστασοπούλου με τον ΑΝΤ1 – Τι συνέβη;

Ενοχλημένη δηλώνει στους κύκλους της η Μαρία Αναστασοπούλου σχετικά με την απόφαση του ΑΝΤ1 να την αξιοποιεί στο καλοκαιρινό ενημερωτικό πρόγραμμα με το Νίκο Ρογκάκο. 

  • Θεωρεί ότι κάτι τέτοιο την υποβιβάζει, καθώς θα έπρεπε ούσα κεντρική παρουσιάστρια του σταθμού να μην έχει παρουσία την καλοκαιρινή περίοδο, ώστε να λείψει το κοινό μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα επιστρέψει τόσο με το “Καλημέρα Ελλάδα”, όσο και με την “Αρένα” στη βραδινή ζώνη.

Ταυτόχρονα, θεωρεί ότι “χρεώνεται” τα μονοψήφια της καλοκαιρινής εκπομπής, κάτι που είναι αναμενόμενο αν κρίνει κανείς πως ο ενημερωτικός μηχανισμός του ΑΝΤ1 υπολειτουργεί. Το τελευταίο φαίνεται άσχημα και στον “αέρα” με τη μία αδυναμία να διαδέχεται την άλλη. 

Όσοι γνωρίζουν τη Μαρία, πάντως, αντιλαμβάνονται πως θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν άκρως ξενερωμένη…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Δεν είναι συμπαθής στο κοινό και το υπεροπτικό ύφος δεν είναι αποδεκτό από το κοινό του ANT1. Αυτά μόνο στον ΣΚΑΪ. Μέχρι και ο παππούς Παπαδάκης καλύτερος είναι.

  2. συμφωνώ απόλυτα !
    Παντός στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση την θυμάμαι πολύ πρόσχαρη και συμπαθητική.
    Μετά μεταμορφώθηκε και από μέσα και απ’έξω (ξανθό μαλλί πλαστική μύτης).

  3. εχει λυσσαξει στην κυριολεξια που πηραν ολοι εκπομπη ακομα και ο Τριανταφυλλος και εκεινος δεν ειναι ουτε καν σε πανελ και επιτιθεται σε ολους. Σημερα δε εδωσε ρεστα ,ΓΟΝΑΤΙΣΑ στον Κοκλωνη ΔΩΡΕΑΝ ,ειπε. Για γελια και για οικτο ειναι ο τυπος , ασε που εχει μανια καταδιωξης , τον μισουν λεει ολοι και τον καταδιωκουν . Ρε Γουμενιδη μην τον κλεβεις και και τον αντιγραφεις ….. δαιμονεεεεεεεςςςς Ετσι φανταζεται, καθως κανενας μα κανενας αλλος, δεν μπορει να σκεφτει τα αυτονοητα , οτι δηλαδη την Αναστασοπουλου την καινε στον ΑΝΤ1 χρησιμοποιωντας την ακομα και το καλοκαιρι . Αν δεν περναει βεβαια το γλειψιμο , το γονατισμα , το προσκυνημα και το πλυντηριο που κανει , αρχιζει τους εμμεσους εκβιασμους, αλλα επειδη προκειται για γραφικο τυπο κανενας δεν τον παιρνει στα σοβαρα, εξ ου και το εκβιαστακος

Έπαρση σημαίας μεσίστια τώρα προς τιμήν των πιλότων, Μουλά και Στεφανίδη (Βίντεο)

Συμβόλαιο θανάτου στην Θεσσαλονίκη – Μαφιόζικη εκτέλεση 37χρονου τα μεσάνυχτα