Ξενέρωτη η χθεσινή εικόνα και… μοιρασμένα τα κουκιά στην πρωινή ζώνη, με τους περισσότερους παίκτες να κινούνται εκ του ασφαλούς χωρίς μεγάλες εξάρσεις και το ενδιαφέρον να παραμένει χλιαρό.
Μέσα σε αυτό το σκηνικό, ο Γιώργος Λιάγκας είναι από τους λίγους που δείχνουν να παίρνουν ανάσα, καταγράφοντας άνοδο και περνώντας μπροστά σε επιμέρους κοινά. Τα νούμερα του «Πρωινού» κινήθηκαν σε πιο ανταγωνιστικά επίπεδα, δείχνοντας ότι αρχίζει να βρίσκει ρυθμό εκεί που οι άλλοι… πατάνε νερό. Απέναντι, το «Buongiorno» της Φαίης Σκορδά διατηρεί μια σχετική σταθερότητα, αλλά χωρίς τη δυναμική π. Τα ποσοστά της κινούνται σε μεσαία επίπεδα, με μικρές διακυμάνσεις που δεν αλλάζουν τη συνολική εικόνα. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι υπόλοιποι παίκτες.
Το «Breakfast@Star» παραμένει πολύ χαμηλά, χωρίς να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά κανέναν παρά μόνο την μελλοντική ύπαρξη του, ενώ η «Super Κατερίνα» κρατά την πρωτιά με ένα αξιοπρεπές ποσοστό.
Η αλήθεια είναι μία. Καμία εκπομπή δεν έχει καταφέρει να «ξεκολλήσει» και να δημιουργήσει καθαρή υπεροχή. Τα ποσοστά είναι κοντά, οι διαφορές μικρές και το κοινό δείχνει να μοιράζεται χωρίς ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Και κάπου εκεί, μέσα σε αυτή τη γενική… μετριότητα, ο Λιάγκας είναι αυτός που χθές κέρδισε τις εντυπώσεις καθώς ανέβηκε σε διψήφιο μετά απο δυο ημέρες τραγικών μονοψήφιων. Δείτε τα νούμερα αναλυτικά παρακάτω:

