in ,

CuteCute

Ξεκαθάρισμα στο Open – Με εμπορικά κριτήρια θα στηθούν όλες οι εκπομπές της νέας σεζόν

Πολλά ακούστηκαν και πολλά γράφτηκαν για την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα από το Open. O Νίκος Κοκλώνης και η “Barking Well Media” έχουν αποφασίσει να στήσουν στο κανάλι ένα πρόγραμμα με καθαρά εμπορικό προσανατολισμό και όχι βάση των επιθυμιών των παρουσιαστριών.

  • Αυτό το μήνυμα έχει δοθεί προς πάσα κατεύθυνση και είναι βέβαια απόλυτα λογικό καθώς η συμφωνία δεν προβλέπει απλά την πώληση και μόνο των ψυχαγωγικών εκπομπών στο Open αλλά την ανάληψη όλης της ψυχαγωγίας. Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Ότι ο Κοκλώνης στήνει τις εκπομπές βάζοντας χρήματα από την τσέπη του και αναμένει πλέον ο ίδιος τι χρήματα θα φέρει αυτή η επένδυση.
  • Η εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα όπως και αυτή της Μάριον Μιχελιδάκη που δεν θα συνεχιστεί ήταν αντι – εμπορικές. Αντίθετα καλύτερα τα πήγε σε δωροθεσίες και διαφημιστικά πακέτα η Ελένη Τσολάκη. Και φυσικά για να τα λέμε όλα αντιεμπορικές ήταν σχεδόν όλες οι εκπομπές του Open όπως και οι μουσικές του Θεοφάνους και του Μπέζου. Το πρόγραμμα επανασχεδιάζεται λοιπόν από μηδενική βάση.

Και με εμπορικά κριτήρια που θα φέρουν πελάτες. Με πιασάρικα θέματα στις ζωντανές εκπομπές που θα ξεκολλήσουν το κανάλι από τον πάτο των «βαθιών μονοψήφιων». Όλη η ψυχαγωγία θα πρέπει να έχει εμπορικά. Και απ’ ότι μαθαίνω το μήνυμα αυτό έχει δοθεί προς πάσα κατεύθυνση. Λογικό.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Παντως το θεμα Μαγγιρα ειχε ξεχειλωσει , οταν η ιδια διαπραγματευοταν καθε φορα με αλλον και τωρα διαπραγματευοταν και παλι απο την αρχη. Δεν μπορει καποιος να σου επιβαλλει καποιον στο πανελ που δεν εχεις χημεια η δεν γουσταρεις επειδη ειναι κολλητη του παραγωγου , ουτε να σου επιβαλλει να γινεις πιο καυστικος αν δεν μπορεις η δεν θελεις να το κανεις, ουτε να απομακρυνει συναδελφους σου που εσυ αισθανεσαι ανετα με αυτους και αποδιδεις καλυτερα . Τελικα καλυτερα στον ΑΝΤ1 , σε καλο θα της βγει

Νέα Τραγωδία – Πρίν απο λίγες ώρες λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό. Τουλάχιστον 25 οι νεκροί

Μαφιόζικο “χτύπημα στον Άλιμο- Έκαψαν αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα γνωστού επιχειρηματία