in ,

LOLLOL CryCry

Ξεκάθαρη πρωτιά της Καινούργιου με το nassosblog – Υποχρέωσε σε μονοψήφια τον ανταγωνισμό

Για μια ακόμη φορά η παρουσία του nassosblog στην Κατερίνα Καινούργιου και το ρεπορτάζ μας έδωσε ώθηση στην εκπομπή και βοήθησε λίγο στην κατάκτηση της πρωτιάς.  Μια πρωτιά ωστόσο που έχει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

  • Το πρώτο -μιας και κρινόμαστε όλοι εκ του αποτελέσματος- είναι η τηλεθέαση. Η Καινούργιου έφτασε σε μέσο όρο ημέρας κοντά στο 18% με τον ανταγωνισμό και αναφέρομαι σε όλες τις εκπομπές να είναι σε μονοψήφιους μέσους όρους.
  • Το δεύτερο στοιχείο είναι πώς ενώ το θέμα που κυριάρχησε ήταν αυτό της δίκης της Πισπιρίγκου οι τηλεθεατές προτίμησαν να δούνε τον Αlpha και όχι κάποιο άλλο κανάλι ή εκπομπή που εδώ και χρόνια “πουλάει” και καλά ενημερωτικό προφίλ.

 

Δείτε αναλυτικά την τηλεθέαση.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Και εξηντα να κανει η Καινουργιου στα ματια του κοινου παγιωθηκε ως μια τρας προσωπικοτητα, με την αντιστοιχη ασφαλως σκουπιδοεκπομπη. Αλλαζονας , καβαλημενη , εριστικη με χτυπηματα κατω απο την μεση σε ανταγωνιστες και εκπομπες, κατεβασε το επιπεδο της ελληνικης τηλεορασης και ειναι μια απο τις πιο αντιπαθητικες φιγουρες της τβ. Αξιοι συγχαρητηριων οι γονεις που εδωσαν αυτη την αγωγη στο παιδι τους , με παντελη ελλειψη αξιων και ηθικων φραγμων.Να την χαιρονται ειναι τρανο παραδειγμα προς αποφυγη στους γονεις που μεγαλωνουν και παιδευουν νεους ανθρωπους στον κοσμο μας ,που βαλλεται απο παντου

Εξάωρο σκληρό «μπρα ντε φερ» μεταξύ Κούγια και Μάνου Δασκαλάκη

Η στιγμή που ο Δάντης πέφτει από την πίστα την ώρα που τραγουδάει (Βίντεο)