in

AngryAngry

Ξεφτίλα – «Σκνίπα» στο μεθύσι ήρθαν στην Ελλάδα οι Πολωνοί διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης!

Απίστευτα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έγινε κι αυτό: οι πολωνοί διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης ήρθαν σουρωμένοι στην Ελλάδα και προκάλεσαν χαμό στο αεροδρόμιο!

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του sdna και σύμφωνα με πληροφορίες μας επιβεβαιώνονται, οι Πολωνοί διαιτητές, Πάβελ Ρατσκόφσκι, Ράντοσλαβα Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ, κατά τη διάρκεια της πτήσης τους στην Αθήνα ήταν ντίρλα, δημιούργησαν σοβαρό επεισόδιο με Έλληνες μέσα στο αεροπλάνο, ενώ μιλούσαν και για το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, λέγοντας απίστευτα πράγματα!

  • Όταν ο Έλληνες τους είπαν «καταλαβαίνουμε τι λέτε», οι διαιτητές τους επιτέθηκαν! Το επεισόδιο μάλιστα έγινε ανάμεσα στους Πολωνούς και έναν πατέρα με το γιο του! Το επεισόδιο ήταν σοβαρό και στο «Ελ. Βενιζέλος» ο διαιτητής του αγώνα τους περίμενε στη φυσούνα, όπου τους προπηλάκισαν! Οσο περίμεναν τις αποσκευές τους στην Αθήνα προπηλάκισαν και πάλι τους δυο Έλληνες, φτύνοντας μάλιστα τον πατέρα, όπως αναφέρει το sdna.

Η Αστυνομία παρέμβει, όπως και απεσταλμένος της ΕΠΟ για να τους χωρίσει! Μάλιστα, οι διαιτητές φέρετε να έλεγαν ότι το βράδυ του Σαββάτου θα πάνε σε κλαμπ της Αθήνας για να διασκεδάσουν!

Το επίσης εντυπωσιακό είναι πως μέχρι αυτή τη στιγμή οι Πολωνοί διαιτητές αγνοούνται!

Μετά απ’ όσα έχουν γίνει τα οποία είναι εν γνώση του Μπένετ και της ΕΠΟ, είναι πολύ δύσκολο να διεξαχθεί το ματς ΑΕΚ – Άρης με τους συγκεκριμένους διαιτητές. Και είναι άγνωστο αν θα μπορέσουν να αντικατασταθούν στο μικρό χρονικό διάστημα που απομένει. Όλα δηλαδή είναι στον «αέρα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κατερίνα Καραβάτου- Αποκαλύπτει αν θα γίνει το «My Style Rocks All Star»

Τροπολογία Βορίδη – Ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου καταγγέλλει ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία του δικαστηρίου