Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, όπου ένας 46χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας του. Το δυστύχημα συνέβη ενώ εκτελούσε εργασίες στο μπαλκόνι του σπιτιού του.
- Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άνδρας πραγματοποιούσε επιδιορθώσεις, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ατύχημα, πιθανόν λόγω απροσεξίας ή έλλειψης μέτρων ασφαλείας.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι αρχές, οι οποίες διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού. Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη, καθώς ο 46χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, με φίλους και γείτονες να κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο εργατικό και πάντα πρόθυμο να βοηθήσει.
